Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je tipični cirkuski međed.
@Boba70BG: Pa valjda mu je trebala koju klempu opalit jer nije bio dobar, pa reko da ne dolazi dvaput.
@Boba70BG logicno..ka fol bila magla u Sarajevu a taj dan grejalo sunce kan da je avgust mesec.Fazoni i fore.Da nije bilo Mileta, Mogerinijeva ne bi ni dolazila..a i s kim bi prozborila koju pametnu? Sve ovo ostalo ti je luk i voda..posna corba..deca im se smeju a zamisli kakvo misljenje o njima imaju evropski i svetski zvanicnici
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta reci o cojku koji se svadja sa zmajem od Sipova na predizbornom skupu😂
Pamucni manji od makova zrna. Djikan jedan obicni.
Dodik se sa njima i ne susrece, boli ga kur.c za strance!
E moj Crnadak da je tako kako ti kazes oni bi volili Dodika puno..jer njima takav treba..a posto on neda njima da to ide kako oni hoce oni ga mrze, a podrzavaju tvoj PDP i SDS jer im vi trebate takvi..znaci jasno je ko je tu njihov i ko slusa njih..
Daily Dodick.
Samo malo, da li doticni nije svestan da su pragmaticnost i prilagodljivost najvaznije osobe uspesnog politicara? Naravno da se odnos svakog (ozbiljnog) predsednika prema stranim diplomatama drasticno razlikuje od njegovog ponasanja u javnosti pred domacim novinarima.
Oooooooo DELIJE! Dje ste, sta ima😂. Sto ti je slobodarski narod (srbi ). Daju najslobodarskijoj svojoj gtupi ime Po svom okupatoru od 500 godina. Joj Vlasi ko vas vuce za nosbi za koga vi ginete vise od 100 godina!
Ma gori ste vi od Dodika. Sto obracate paznju uopste na tu nacionalisticku prdinu. Pustite ga, sam ce sebe sjebati. 50% se sjebao referendumom, jos 50%. Problem je sto vas je preve zedne preko vode u septembru pa vam sad svako kriv.
Vas dvojica ste isti. Dokaz je da vam obojici leti ljevo oko prema vani. Ovo je neka konspiracija sigurno.
Kad dojdete na medije vi pricate svasta a drugo radite kako vama odgovara tesko nama sa vama.
Takvi su dvo-licnici.Dodo Socijalista pa Nacoonalista.Kaze bio Genocid pa nije.
svi su oni takvi, ovdje prde, vani šute
Klasicni seoski kabadahija al kupio odjelo od prodaje ronhila pa izgleda malo kao, al odjelo ne cini covjeka to je davno neko reko..
"Dodik je pred strancima mekan kao pamuk" ...jer nekako je glupo reći "plišani medo" za onoliku strvinu... >_
Mile imal' sta na belegiju.
voli čovjek da se khurči.... kad vidi da može... a kad vidi da mora popušiti, onda popuši... drugim riječima: diplomat!
Bas tako, za razliku od vecine u BiH dobro zna gdje mu je limit, i mozda najbolje od svih zna mentalitet svog naroda i sta prolazi.