Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Bosno , Kako su oni njih za vrijeme Yu udarali i maltretirali.Sada je došlo vrijeme preokreta. Ali to je samo početak.
Dok je Srbin pendrekom u maloj titinoj yugi opravdavao sredstvo sve je bilo dobro a sad dok njih mlave posteno bune se,eee necemo tako neide to tako Srbi.
Tamo gdje Srbi ojacaju tu nema mira!
Šta se ti koji K. javljaš? Mješeš se u odnose drugih država! Možeš pričati samo ono što je zvanični stav BiH a to je NIŠTA!
Srbe je trebalo abortirati.
Tebi je mozak abortiran...ali mora se živjeti...
Kazu da ovaj moze dva dijaloga voditi odjednom
Dvije cigare pusi odjednom
Pa vise Srba ima u Chicagu nego na Kosovu, zasto tamo ne trazite zajednicu opstina? Zasto tamo Djuric ne ode i ne kaze da je ovo kao Srbija? Cuj siledzijsko ponasanje...Ma krivi smo mi, sto smo se sklanjali...
☝🏻 Nikakav ti Ministar vanjskih poslova BiH nisi ti si Dodikova marioneta. Ne želimo više ovog da nas sramoti po svijetu hoćemo našeg čovjeka na funkciji ovog čovjeka smijeniti. Idi ti u svoju tkz rš i tamo nešto pričaj.
Sve što je tkz rš osvojio zemljišta u BiH ja to mogu uzhašati!!.
Tako je Igore neka si se oglasio, tvoja se pika, bošnje neka reže iz 23%!!!
@1Barikada 💪🏻 Sve što je tkz rš oteo zemljišta BiH ja to mogu uzhašati.
Srebrenica je dalje u nasim rukama, kako ti se to osjeca? A 23 % je laz, oko 33 % territorije trenutno a bit ce to i vise, a djikani, vama ce kazna doci
Ministar Crnadak drži sve na oku.Njemu ne može ništa promaći.
Sto je tebe briga sta se desava u regionu.Vodi brigu sta se desava.u tvojoj zemlji koju nepriznajes a hvalis se koliko si srbadije zaposlio po ambasadama nije te ni sramota.Tesko ovoj. zemlji kad ima takve ljude na vlasti a na nesrecu puno vas je.
GUSLAR ...gusla o miru u regionu, itd itd ... bolje je da cute ...sad se natjecu sa ronhilm ko ce vise guslati
Igre za nacionalne mase! * ekonomija * razvoj * zdravstvo * obrazovanje itd...