Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je potrebno da nama iko salje pomoc.pa za ovih trideset godina ako niste u stanju da imate svoje vlastito ne treba ni da postojite.koji jad od drzave.
druuug moj treba nove audije uzet, ne mogu se Bake, Cova i Dodo vozat u audiju a8 2016, pa nema smisla
Ocekujemo pomoc od Sirije i ratom razorenog Jemens.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
crna gora sa 500.000 stanivnika ima avione za gašenje, bih nema, i ako svake godine gori konjic, trebinje i šume po unutrašnjosti. al zato imamo gomilu uhljeba koji pitrošiše sve živo . i sad se treba zahvaljivat ovoj nesposobnoj vlasti koja je dovela bih do kolapsa
Bravo ministre, bravo SBB! Hvala Crnoj Gori! ❤👏🇧🇦
Svaka cast 👍👍🍀
Velika podrska ministru Radoncicu njegovom radu i zalaganju za BiH
Bravo za ministra Radoncica koji se bori za BiH i njeno bolje sutra
Veliko hvala Crnoj Gori i svaka cast ministru Radoncicu 👏
crnogorci malo sjednice ai puno efrktaaferim i hvala im ovi nasi samo se sjefmici putuju slikaju se a onda na stotine kojekakvih gasohovornika istupa u javnost kriju njihove guzice o boze oduzmi im zivote da ovaj narod odahne oni nevrede 5 para svi skups cuni te ih mala djeco zajedno sa svojimajlama
Kad imas dobre odnose sa susjedima puno je lakse
Hvala Vam u ime svih Konjičana
Nama treba barem 3 kanadera. Kad bi barem jednom naši političari odustali od obnove njihovog super skupocjenog i super luksuznog voznog parka, mogli bi se kupiti. Jedan košta samo 20 miliona nečega.
Koja je kod nas stoka .. ima se para za sve a nema za kupovinu par komada ovih air traktora... pa nije americki f16.... ali se ima za bijesna vozila ... stoka... BIH mora imati ovo da moze pokrivati cijeli teritorij a.ne da kmecimo i trazimo od HR i CG ..
Podrška ministre Radoncicu
To nije poslala CG onako već po zahtjevu Fahrudina Radincica !!! Nisu svi kao Izebegovici za koje glasate
Hvala prijateljskoj Crnoj Gori
30 godina proslo, milijarde donacija nestale, evo sta imamo. Paralela: 30 godina nakon 2. Svj rata, milijarde se potrosile, DRZAVA se izgradila. Ali ne da bekan to rec na svog bookira ili oni na svoje... a vi sto jad i cemer imate od svega toga i glasate za njih ste jos gori
Crna gora ima stanivnika kao i Sarajevo i imaju 3 air traktora da posalju da gase pozare kod nas. Bravo za ove nase vladajuce gupane koji neznaju nista sem furati nacionalizam obezbjeđivati egzistencije cak i dalekim rođacima podzati sebi plate i sve po leđima nas obicnih smrtnika. Dokle glupi narode ces dozvoljavati sve ovo. Hajmo sada rođaci i sda botovi lupaj minuse!!!