Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet teletina na naslovnoj
Eno pred Ruskom i Kineskom ambasadom gužva, ne možeš proći. Navalili Srbi po papire, hoće samo tamo. Kakav truli i mrski zapad. .
Orangutan Treba da ode Dajadio I materi svojoj Hebo svoje porijeklo
Kad ce neko od ovih nasih glupsona Da mu odgovori jednom za sva vremenaa.
Kako si to usipio smisliti sa takvim novinarskim mozgom,glupi ste vi,ne znate da ako ne zavrsi dodik,zavrsice drasko ili neko drugi.Slijepci svaki dan je ssve manje drzave u ovakvom sastavu,srbi i hrvati vec grabe da vas ostave tamo gsje i jeste sto i pripada vama od tz do sarajeva.
Tako je kada mu glasacka baza ima kratko pamćenje, a opozicija izuzev Draska i Vukanovica ne postoji.Sa ovcama može ovako jos 100 god.Ma pametan iskoristi stočni fond.
Mumljavi idiot
Kad mu vidis oci sve ti je jasno
lik otvoreno poziva na rat, halooo i niko ništa
otcijepljen od bukve.
eh nekada je goli otok bio krcat ovakvih i slicnih njemu
U glavi ima 18 kila
Samo da dorat sto ga jase ljubavnica zavrsi fakultet da ipak bude obrazovan a ne najstariji student.Treba mu podrska bakira da zavrsi fakultet.
Bravo za naslov i ime koje ovom liku baš pristaje - čovjek otcijepljen od naroda. Moglo bi se još dodati otcijepljen i od realnosti.
Bravo za naslov i ime koje ovom liku baš pristaje - čovjek otcijepljen od naroda. Moglo bi se još dodati otcijepljen i od realnosti.
Vidi se po slici da ga boli "uvo" za sve...kud ga mater ne abortira
Ker!