Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svuda se ukidaju a u BiH bi uvodili 🤣
oni dok se usaglase u ostalim zemljama ce se i ukinuti 🤣
Urednik katolixa je tesko bolesna osoba i sizofreni vakser, narkoman... Pa majjmune bodi se svaki dan u venu, al ovo smece od krsenja ljudskih prava treba ukinuti na nivou svijeta. kakve potvrde i bolesni razum ko prvi to izmisli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imali išta da funkcionira i valja u ovoj državi osim lopovluka i krađe javnog novca
Cuj nedosanjan san kakav naslov strasno
Nedosanjani san korona fasista, nego sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eno i sadašnja austrijska vlada hoće napuniti proračun od kazni za necjepljenje,kao da su Austrijanci naivni i glupi.
Tzv, covid potvrde su briga političara za zdravlje ljudi. Gdje im je bila briga kad su uništili ekonomiju , otjerali ljude iz zemlje i to ne samo iz BiH,kad su dozvolili da ljudi budu i bez vode i struje.
Dok ih kod nas uvedu, pandemija će uveliko i završiti.
Eh moja Evropom, kad smo mi ukinuli covid pasoše...
Jel' ovaj naslov smislio lično Lucifer ?
Ukidaju se diljem svijeta, oni zele uvesti. I ne cekaju gradjani nego Covid profiteri. Hocetel imena ovih ato vam placaju ovakve vijesti.? Hocetel krivice i vi pored njih?
Ovako su se stavljale trake Jevrejima u II svj. ratu, a i Hrvatima i Bošnjacima u agresiji na Bosnu i Hercegovinu. *ebo vam Mengele majku.
Bgmi ja ne cekam, ne znam samo sta ove potrde potvrdjuju
Da smo žigosani za klanje.
Kakve su nam potvrde ove sad,stid me pokazat,ko članska iz videoteke nekad
Taman dok mi to skontamo neće više ni trebati.
Čuj covid potvrde 'nedosanjani san, ali proces je počeo' , pa pola Europe kreće u proces ukidanja covid potvrda... Je li ovo skrivena kamera na klixu?!
ma kakve potvrde i qr kodovi,u školu idu SDA paraziti jer ih čeka poso na budžetu,nema tu nikakih kodova folova,ko će to napravit? Boshnyak samo može od hrvata il srba kupit državnim novcem
Čiji ba san? Ko sa i trunke mozga želi ovo ?
Raja nije ovo za sprdanja, to sto ih sad uvode je jasan znak da je namjera da ostanu u upotrebi dugorocno. Ne smije se to dozvoliti!
Urednik katolixa je tesko bolesna osoba i sizofreni vakser, narkoman... Pa majjmune bodi se svaki dan u venu, al ovo smece od krsenja ljudskih prava treba ukinuti na nivou svijeta. kakve potvrde i bolesni razum ko prvi to izmisli