Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je podliji od Tudzmana i Pavelica
Da hoće neki Franjevac da se kandiduje , ima da ga mi Bošnjaci izglasamo iz inata škutorima.. Franjevci i oni koji slijede njihovo učenje i ponašanje su na pravom putu, a oni koje slijede Franju su kvislinzi .
HNS = Nevladina, neprofitna organizacija. Šta se NVO petlja u državničke poslove. Pažnja poslanicima u PD BiH da se sankcioniše ova ujdurma - fol legitimni predstavnici, fašističko zlo u nedrima Bosanskih Hrvata! Jesu li u HDZu svi dobili sertifikat arijevskih - pavelićevih Hrvata?
Sta ce predloziti krimos, nema vise toga.. Jedan covjek = jedan glas.. dosta vise qaranja, treba to jednom za sva vremena rijesiti..
Jebaće te Komšić na izborima 2018 god Glasovima Bošnjaka
Ubrzo ćeš ti kao i mnogi tvoji prethodnivu u lijepu našu da razguliš, pa jebi nekog drugog, odnosno neke druge.
Same ucjene.....neprekidno ponavljanje suplje price i ucjene. "Imacemo krizu"....znaci, ja cu stopirati sve sto je u mojoj moci sve dok moja price ne prodje !!! Eto gdje lezi jedan od najvecih BiH problema.
frajer je na granici šizofrenije, samo gledaj ka će očepiti
U moru komentara o Čoviću,UZP, Herceg Bosni itd itd, zaboravlja se osnovno pitanje : Imaju li Hrvati pravo sami birati svoje predstavnike u organima vlasti BiH, ili će im to kao do sada raditi Bošnjaci ??
jarane, kad si fašista, onda se pitaš pitanja kao što si se ti upravo sada zapitao...
@Racio6th o pameti lijepo blago
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubaci u te izmjene da stranke ne finansira drzava nego da se same finansiraju ako ces vec mijenjati. I promijeniti cenzus.
Hrvati sto prije shvate da je Covic toliko gluposti i toliko mrznje navukao na sebe i cim prije gase rijesi biti ce svima lakse, ovo nece proci kao sto nece vise nista proci od Covica
i moci ces sa tim prijedlogom obrisati usranu pozadinu jer ma kakav je da je nece proci jer je od tebe
kad sjednica zavrsi dati ces mi taj materijal.jer.mi.je nestalo.wc papira
koliko god mi o tome sutili, covic je u pravu, bez izmjene izbornog zakona drzava ide u apsolutnu blokadu...
Predloži ga mami svojoj.
Predlažem da se tebi kao bezkrupuloznom političaru oduzmu sve privilegije, kao i dvorac u Mostaru. Onaj tko pregovara s onima koji su osobno sudjelovali u agresiji na BiH, ne može i ne smije predstavljati ovu zemlju. dragan čović je moralna nula i kriminalac, koji priglupe mase hrani lokalnom nacionalističkom retorikom.