Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema problema ako ima i jedna država u EU sa takvim zakonom može i kod nas. Mada da su Hrvati prijateljski nastrojeni prema BiH kao Franjevci Bošnjaci nebi ni trebali glasati za predsjednika iz reda hrvatskog naroda ali pošto ti sam ideš na 9 januar i poručuješ čuvajte mi tzv rs neće to valjati nikome.
Ako je naklonost negirati genocid i poručiti čuvajte mi tzv rs onda mi i nemamo šta pregovarati ni dogovarati se ovako je potpisao i Tuđman i Alija. Ili mjenjati komplet Dejton i uređenje države ili nek stoji ovako. Po meni ni bilo najbolje tri kantona po ekonomskim regijama i niko se nebi osjećao ugrožen nigdje.
Sa jedne strane DODIK zagovara Otvoreni Balkan ,a insistira da Granica postoji A sa druge strane puna usta Evropske unije, nosioci EU vrijednosti konfol ، ali Presude iz te EU i poštivanje toga zanemaruju i oni bi u konačnici neku granicu trećeg entiteta. Trojka između ove dvije politike ne zna je li pošla ili došla! Kao da joj je bio imperativ razjedinjavanje bošnjačkog korpusa. Sada nemoćni samo udovoljavaju Dodiku i Čoviću.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
SUTRA STIŽU URSULA I PLENKOVIĆ U SA DA, PREMA RANIJEM TAJNOM SPORAZUMU S KONAKOVIĆEM U ZG, URSULA JAVNO OBEĆA BOSNI KANDIDATSKI STATUS A DA TROJKA UDOVLJI SVIM ČOVIĆEVIM ZAHTJEVIMA (VUKOJA, IZBORNI ZAKON, CIK). SVE U SVEMU ČOVIĆ DOBIVA TREĆI A TROJKA VERESIJU KOJA SE NIKAD NEĆE PRETOČITI U EU ČLANSTVO (TURSKA IMA KAND. STATUS 40 G.).
Koliko sam upratio, trojka ce predati Covicu sve potrebne mehanizme da moze formirati treci entitet, a Dodiku ce dati drzavnu imovinu. Ovo rade da sacuvaju fotelje koje svakako pripadaju njima i bez da su ista dali Dodiku i Covicu. Ne zaboravimo da u BiH zive vecinski bosnjaci koje je SDA godinama izvarala i prodavala a sada trojka i EU stavljaju kljuc u bravu politickom odlucivanju bosnjaka.
Da li je ovo poruka građanima BiH da MOŽDA ŽIVE U POGREŠNIM MJESTIMA!? Pa HALO Čoviću bolan, POSTOJI PRESUDA KOVAČEVIĆ, PUDARIĆ, ZORNIĆ, SEJDIĆ FINCI! Halo Trojka Jeste li vi svjesni šta radite???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mjesec nas zove da priđemo bliže Anđeli nas zovu da im skinemo krila Zato ne treba ti valjani razlog Zato ne trebaju filozofije One hoće isto što i mi One hoće isto što i mi Jer one hoće isto što i mi One hoće isto što i mi. La la la la la Yeah la la la la la La la la la.
Tj. ja (Čović)
Opet biramo Komšića !!!
Trebali su nas podjeliti 95-e ovako. 65% države Bosancima,30% Srbima i 5% Ujkanima i mir svima i svakom na svome uz dobre komšijske odnose. Ovo ovako ni Bog nebi uspio smisliti i popraviti.
Evo Čovića s nekim rješenjem krize, navalite sad svi vi kojima je bilo dobro sa SDA.
Korektan prijedlog
HDZ BiH je majstor ovog zanata. Ovim prijedlogom bi Komsic opet mogo bit izabran ako hrvati nebi imali zajednickog kandidata. Vrlo lahko. Samo treba neko iz HDZ 90 npr pobjedit u Posavskom kantonu npr. A Komsic u HNK i SBK. Uglavnom opet je ili covic ili komsic. Majstori igre
Christian Smidth vjerovatno nikada nije cuo za ovakav prijedlog u svojoj najmanje 30 godina dugoj politickoj karijeri u Njemackoj, gdje sada zivi najmanje 30% stanovnika, koji nisu etnicki nijemci.
hajde trojka i HDZ usvojite budzet ili podnesite ostavke dosta vas je vise
Ovo bi Bila čista diskriminacija prema Hrvatima iz Unsko Sanskog ili Bosanskopodrinjskog kantona
Neka se ne zanose Bošnjaci sjeverno od Ivana, da mogu postići bilo kakav dogovor i udovoljiti uzp bojovnicima. Mi Bošnjaci južno od Ivana ne pristajem ni na kakav ustupak uzp marvi. Ili se obračunajte sa njima ili ćemo mi bez vas. Nema popuštanja.
Samo treba glasati za Željka Komšića
Trojka u vlasti ko krme u Teheranu. Al napojeno krme, uhranjeno, kad hrokće kao da budžet doziva.
Zasto ovih 5 kantona? Eto ko pobijedi o Širokom nek bude Hr član a Široki neka bude treci entitet. Moze li tako Čoviću
Tako je Čovke, zguz. ove građaniste do kraja