Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolindici opada rejting i odmah uzbuna u HDZ BiH
E nikad više glas tebi, Kolindi i takvim izdajnicima. Škoro će je pomesti u BiH. Nećeš više glas hrvata. Ubio si u njima sce što su baštinili. Ti, Krišto, Bradara, Čavara, one nosate sestre Katić ste ološ. Vama da damo glas????? E to je prošlo vrijeme. Vidićeš na lokalnim izborima. Od Livna, do Žepča, Mostara i ostalih krajeva. U Rami ionako ispušio, pa si onog seljaka, koji namiruje savjetnicu i studentice, morao ostaviti u pravdi, da nekako izvučeš glasove Rame.
Zna Čović gdje je dobra investicija. Biznismen je to.
Ne jebe mi se ni za kim !!!
sta me briga, idemo dalje
...eh sad, plan srBina Covica i ADZ-a je svi rvati iz BiH u rvatskoj a svi Hrvati iz Hrvatske u Irskoj...Glasujte kako vam kaze i buducnost je izvjesna...Ostajemo li? i dokle?
Mozemo li i mi glasati na izborima u Hervatskoj? U potpisu: Bosnjanin.
Skoro je bolji pjevac od kolinde, treba glasovati za njega...
Zar je ostao netko u Zepcu?
Pa samo joj iz BiH i dolaze glasovi msm većina ,svaki put u hrvackoj vlast izaberu Bh katolici ,tačno mi zao bude poštenih ljudi u hrvackoj ,još će vam jedan mandat krimosi iz HDZ-a biti vlast
Žalim Čoviću dajem glas Škori.
Sad cu uloziti 2 miliona maraka u BiH namjensku industriju!Nek hasumi pate
dragan ruski špijun
Što ste aktiviravali, aktiviravali ste. Sada ide Škoro.
ok je iz jedne zemlje birati predsjednika drugoj zemlji? al nije ok kad u jednoj zemlji umjesto za covjeka, moras glasati za covjekovu naciju. interesantno.
ok je iz jedne zemlje birati predsjednika drugoj zemlji? al nije ok kad u jednoj zemlji umjesto za covjeka, moras glasati za covjekovu naciju. interesantno.