Današnji sastanak
87

Čović u Žepču lobirao za Kolindu: Aktivirati sve stranačke strukture za podršku

A. P.
Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas u Žepču Općinski odbor HDZ-a BiH.

Na sastanku je razgovarano o svim projektima, te je naglašeno kako su infrastrukturni projekti, koje ova općina intezivno razvija, ključ uspješnog privrednog razvoja.

Općina Žepče potiče investicije, ali podržava i samozapošljavanje naglasio je načelnik općine Žepče Mato Zovko u svome izlaganju, te je istaknuo kako se kontinuirano radi na socijalnim i društveno korisnim projektima.

Tokom sastanka istaknuti su izazovi u nadolazećoj godini, imajući u vidu činjenicu kako je ispred nas izborna godina. Također, predstavljen je program rada Općinskog odbora HDZ-a BiH Žepče s posebnim naglaskom i projekcijama za lokalne izbore.

Predsjednik Čović nazočne je upoznao sa trenutnom političkom situacijom, formiranju vlasti odnosno Vijeća ministara BiH, te vođenim razgovorima o drugim nivoima vlasti.

Uz aktivnosti koje su predstavljene i plan rada do narednih lokalnih izbora, HDZ BiH Žepče neće imati problema dobiti uvjerljivo povjerenje na Lokalnim izborima sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora, istaknuto je.

Na sastanku je također naglašeno kako se sve stranačke strukture moraju aktivirati i podržati Kolindu Grabar-Kitarović kandidatkinju HDZ-a Republike Hrvatske na predsjedničkim izborima u toj zemlji.