Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protiv ovoga treba izaći narod i demonstrirati.nema od ovog ništa što mi ovde komentarišemo.
šta će on u Zagrebu i kome on račune polaže.on je javni neprijatelj ove zemlje.kolinda imaš li bar ti išta ljudskog.jeste li svjesni šta vi radite.to nije dobro za hrvatsku a ni za BiH.fina vam je slika.
politicki teret,bas ko Martina Dalic. Mora da ode zato se povlaci.
Sacuvaj ti mater .. papak jedan
Ovo dvoje zaista nije normalno pa ni sav hdz bih i hr ... toliko se i hrvatska i srbija mjesaju u unutarnje stvari u bih da ako ne reagira medjun.zajednica nece na dobro izaci...
bošnjaci/hrvati jedan narod u dvije države, al za ovoga ti ne bi znao kazat, a kolinda kaka je taka je naša je a što jest jest dobra je
Znači prijete nam nestabilnošću ako ne izaberemo baš njih. Mašala, pravi "Europljani".
Ne prijete oni nikome, samo ponavljaju da je greška to što radi bošnjačka politika pokušavajući u ime Hrvata izabrati njihove predstavnike u vlasti.
....u moje ime ,a ne u ime Hrvata hoću da izaberem za koga mislim da je spozoban ,a pod broj jedan patriota ,nije nacija bitna ,npr .može i Hrvat Komšić .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel' ga grlila ?
nogama.ja vidjela.
Ništa se bitno desiti novo neće osim da će teritorij pod kontrolom bh muslimana biti prepun migranata
No cmokic?
Najvažnije je poslije izbora imati plan F. Do kojeg slova si stigao?
Ko ce se pitati poslije izora vidjet cemo ali se i nadati da ovi sadasnji poput tebe,laktaskog vepra i Bakira vise nece upravljati na.ovakav nacinnasim zivotima.Isto bi makar MZ ako niko drugi trebala na neki nacin sankcionirati uplitnje susjeda u ovoj zemlji.
joj dosta vise šuplje , ko odobrava ova bespotrebna putovanja ovih plemenskih vodja??????
HDZ BiH je proslost.
Lik je moralna vertikala drustva, cuvar mira i evropskih vrijednosti. Komedija.