Komentari (425)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svesrpski sabor u Mostaru.
Realno gledajuci, svi Hrvati iz BiH su i drzavljani Republike Hrvatske koja je clanica NATO-a i koja ima ustavnu obavezu i pravo da stiti sve svoje drzavljane svugdje u svijetu. U slucaju sukoba, Hrvate u BiH ce svakako stititi NATO. Njima taj NATO jeste vazan, ali su svakako u NATO-u. A posto je HDZ-u BiH Dodik koalicioni partner onda mogu tako ponekad i da se, u prisustvu Vucica, i ne izjasnjavaju.
Gnjida koja se popisala po kostima vukovatskih i bosanskih branitelja
Kada bi KLIX htio ja bih platio da ne objavljuju vijesti o Dodiku, Vučiću i Čoviću!
TBPTKO970PATKO zimslo ti ga GLATKO na komentaru ....du-dlaj-ga loma usnicama
ZLOBOLEON I NJOFRA.....PART 2 .....al malo sutra
Covicu da te Franjo pokojni vidi s kim se lizes, zapalio bi te na trgu Bana Jelacica...
@aplex ne bi ba....zar se Franjo i Slobo nisu dogovarali kako da podijele Bosnu ?? Sjeti se sastanaka iz Titine rezidencije, crtali mape na salvetama.....klosarska posla...ovo je pokusaj nastavka sa Ruskim uplitanjem...
Kako ono ide đetićka mudra: vrana koja oće na dva koca dobija treći u pakaš.
Samo jos hednom pikazao kokika je dvolicna zdapi.
Cccc zaboravile ustaše kako su se četnici veselili s Hrvatima u Gatu 1.10.1942. Cccccc
Covic je obicna prostitutka. Vidite kako se sa strascu prostutira Dodiku i Vucicu.
Mafija gola Naravno, Latin igra tu igru..gdje se laze evropa, gdje se podmece straznjica Srbiji, sve za treci entitet. Poslije ce im EU i Vatikan i tako oprostit.
do juce se cirilicom potpisivao
a zabit ce ga hinjara i srbima samo polako takav je on
A šta će, sad kad nema više Franje morao se u neki drugi shupak zavući.
Čudno od Čovića da nema jasan stav!
Ja ne znam kako vama hrvatima ne dosadi gledati ovo, pa zar nije bolje NATO i mir, i da zivimo. Posmatrate ovoga debila koji je uz Srbiju