Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se vi niste spajdašili s che**icima (i oni s vama), nebi se mi danas morali natezati s RSom i HercBosnom
Logika uzepejaca je - ako nas nisu pobili, onda su nas spasili. Ovi poraženi agresori su totalno poludili.
Covic prica kao svaki porazeni i pokoreni :D
Da nije bilo HVO-a ne bi bilo pokolja u Ahmićima i stari most u Mostaru ne bi bio srušen, između ostalog
da ste bili pametni pa branili BiH iskreno kao Blaz Kraljevic bili bi drugih dimenzija i odavno u EU
Da nije bilo HVOa ne bi mi citava muska rodbina bila u logorima
Ovaj kriminalac se u zadnje vrijeme nesto promijenio u izgledu. Sav se usukao i oci mu uopste nisu vesele. Ocito da ga novi vjetrovi iz USA i EU prilicno smorise. Neka, neka, zasluzio si lopove! I ti si mladima u BiH oduzeo mnoge godine zivota i njihovu zivotnu perspektivu, sve zbog tvog vlastitog bogatstva koje si pokrao. Fuj gnjido nezasita.
ljigavac
Kod Čovića je u glavi mimohod
Još to fale gusle Čoviću pa da skladate zajedničke kompozicije sa koalicionim partnerom Rudonjom i njegovim orkestrom. Zlodjela ne može skriti prekrajanje istine
Bili u UZP- u to je vas ponos
Najodvratnija osoba, uhljup..
UZPo.vodstvo.tz.HB"
Ja ne znam koga je onda sud u hagu osudio i o cemu ovaj prica...da nije bilo hvo ja bi dedu svog upoznao a ovako ga se sjecamo svake godine na godisnjici ubistva
I Ahmice je li…..žabousti šuti, samo se grebes
Tako je Akademiče! 👍👍
Ma ti Čoviću si jedno obično g....
Kao maloljetni pripadnik TO i tek jedva punoljetni pripadnik HVO, izricito ti zabranjujem da ime bilo koje obrambene postrojbe, ARBiH, TO, HVO, javno izgovaras! Bosnu i Hercegovinu je branio i obranio goloruki narod, bez obzira na oznake koje je nosio na uniformi. Isticati samo jedan narod, jednu vojsku kao jedinu zasluznu za slobodu, a pri tome umanjivati zasluge drugih, krajnje je degutantno. Srami se, pokrij se usima i suti!!!
Hahahahahhahahaha... ps. e moja Bosno domovino, rijesit ces se i ti jednog dana ovih kjafira