Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel him Svijeta Marija drzala svijecu?:-) BOSNA4EVER!
Nece vam ni gospa pomoc!!!
DOBICE REGIJU UNUTAR FEDERACIJE SAMO GDIJE SU VECINA BICE MINI HB I DOSTA PRICE I OTOM.
Gledao sam Dodika a vidio Gospu.
sace se oni sigurno zdogovorit nesto protiv naske. nemerese vjerovat ovim sto se krste
@prdo jel lajcak jevrej?il srbin?
koktel vanago na m2!!!!!!!
Lajcek nije katolik, budaHlo!
Oba katolika a uz Papine instrukcije nema problema za jednu Herceg Bosnu koju bi papa veoma brzo blagoslovio u onom poznatom cinu sletanja s avionom izlazak stepenicama staje na noge svete zemlje zalegne i ljubi svetu KRVatsku zemlju Herceg Bosnu.hehheeh Jaoooo muslici kako su vas katolici izradili hahahaa I niti hvala da vam kazu sto ste svojom gluposcu bili dzoker Tudjmanu Papi i Germaniji.Umesto da ste Slobinu ponudu objerucke privatili ........vi odbaciste i katoliciam dzoker odigraste .Sad se kajte dok postojite.
Zanimljiv video u kojemu znakovitu ulogu imaju gospoda Visoki vs Dragan Covic sa ostatkom ekipe :-)) YouTube - HARIS sila MILORAD DODIK
www.youtube.com/watch?v=6UTr2mJdp38
super, konacno su skontali da mostar nije samo hrvatski grad, pogotovo grad u republici hrvatskoj. nit ce kad biti, pa moze i tihic blejati koliko hoce.
Mora da će poslije Međugorja navratiti u Trebinje kod onoga popa na jednu šljivu.