Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Hrvati u BiH daleko najbolje zive i svi su punopravni gradjani EU. U Kresevu nema nezaposlenih. Kojem god se Hrvatu prohtije ode i zivi gdje god zeli u EU, Hrvatska im napravila kuce po Sredisnjoj Bosni, a lokalne zajednice dale djaba sve dozvole i prikljucke. Ko je nama Bosnjacima kriv, Covic i HDZ ce dobiti 90% glasova Hrvata u BiH, a mi hocemo da im izaberemo Sejdu Bajramovica
A gdje ti je mladež, same babe oko tebe, dobro si ih rastjerao, još malo pa ćeš tim seoskim stazama sam setati, naravno poslije optužiti da su ih Bošnjaci rastjerali a ne tvoja uzp odanost.
nasa zemlja znaci nasa tj. hrvatska ili nasa i bosnjacka i hrvatska i srpska? nekako mi lici na velikosrpsku retoriku s pocetka devedestih!
Prvo morate napraviti ljepši spomenik u obliku karte NDH i onda će sve procvjetat
Moje suze su nemoćne. Ostavljam te tvom skromnom životu u zabludi.
20 godina od rata samo u sanducima se vracaju :)
Na ikonama s mailm Isusom nama svinja, samo janjci. Zašto li. Neka je mir i spas na njega i njegovu čestitu majku.
Ne komentiraj kršćanstvo, nemaš pojma o tome. Drži se loja i ideologije arapskog ratnika.
@ludilobrale pa dobro je primijetio,de ti objasni zasto,ako on ne treba da komentira krscanstvo,a ne znas ni da vam je zabranjena krmetina?
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Ovaj je istjerao više katolika iz BiH nego bilo ko u istoriji ovog prostora. JNA, VRS i Dodik definitivno zavide Čoviću
A vi genocidni krmožderi slijedite učenja ratnog zločinca iz 1995. Mnogo ste bolji. Uživajte.
Lipe ti gospe halali ja pogriješih, htio odgovor jednom caht-nicku napisat. Ne triba fala, mažite se eto vi i mirišite dokle vam volja.
@kocka2a Da, meni si htio napisati. Nisi sposoban odgovor na komentar napisati, a raspravljao bi o ishrani. Tipičan bosanski balvan. Pametuje o svemu, a razumije se kao Mara u krivi k*rac.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jadan puk kakve budale trpi, katolika ce ave vise biti u Njemackoj kao i ostalih naroda dok god ih stite ovakvi likovi... vrlo brzo puljic ce postavljati ako ne postavlja i kipove Svetog Drageca polusnjeznog ....
Nije vaša, nego je "i" vaša!!!! :)
Za vrijeme HDZ-a i Čovića Hrvati su doživjeli egzodus..i opet ga fratar hvali..hahaha
Povratnika al u Njemacku 😂
Pa zar vasa zemlja nije Hrvatska?
Sigurno je nesto mnogo masno doruckovao🤣