Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic -Tudzman sta mozes iz govana izabrati
Petnaest posto Hrvata u BiH, a kad se ide na dogovore ide se jedan na jedan. Kao da je trideset i tri posto dato vam je za pravo. Isto vazi I za Srbe. I open nas izradiste kao i devedeset i trece godine u proslom vjeku. U rovove ste nam braco sa leda dosli. Sa istinom se je tesko suociti, pa samo jaki zavrse u Dzenetu (Vjecnom Raju).
eto bas vam je lose u pi.cku materinu. haj ne seri svega ti...
Naravno da ćeš ići Čoviću, ne vidim da su nas Bošnjaci nešto zadužili svojim ponašanjem u Federaciji. Da nabrojim samo najbitnije: blokiranje hrvatske TV, biranje Komšića, pljačka kroz poreze, preglasavanje u vladi Federacije, napadi na obrazovni program na hrvatskom jeziku, montirani sudski procesi, paljenje hrvatske zastave... Kome trebaju neprijatelji pored takvih prijatelja.
Covicu pazii STA RADIS, jos nitko nije odgovarao za zlocine i etnicko ciscenje u Stocu, Capljini, Mostaru, Ljubuskom, Prozoru, Livnu, Tomislavgradu...
Ovaj Covic se ponasa kao Dodikova pudlica, a u isti polozaj stavlja i Hrvate.
@EU cigan idi se krsti po kkiti)) ali ne zaboravi bre, dva puta- kao pravi cvvetnici, koji zele da im cuna raste dva puta brze)))
Bosnian islamic fundamentalism is a threat to christian Europe,all Europeans must understand that muslims hate Europe.
dosadan si ko proljev..!!!! vrati mi moje krpice..hehehe..
Internetska bošnjačka dijaspora se poznaje po tome što tepa dok priča, tj. nema kvačice. HAHAAHHAA PAZI JUNAKA I STRAHA: bjezanijska München I azilantska St. Louise I pobjeglicka Wiena II azilantska Stockholm III pobjeglicka Stutgart... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kršćani će se dogovoriti o sudbini kršćanske države BiH. Azijati marš u Aziju! Nazad u Anadoliju!
solana iako je znao da tihi nece doci u b.l., zvao je covica i nagovarao ga da dodje na sastanak.. javili na vijestima... ccccccc...solana li dabil solana... a nisi zvao tihija, ..ccccccc... e pa da znas da vam to nece ici bas tako..... samo da znas kako kuha u nama... ovog solanu nikad nisam moogo ....
Kako to si ti to razabrao te jezike, malo si pobrkao zemlje, to je norveska kompanija.
@za ovog tackasa, Joj srbi su najbolji vojnici kada popiju, jesi ovo i ti cugno malo ? Cijeli svijet je vidjeo vase vojnike, vas zlocine. Ako itko treba da suti, onda ste to vi. Nek se zna, bosnjaci su vam pokazili kakvi su vojnici, opet ce ako bog da, nemoj se ti sekirati. Pasa moj, ovaj put vas nema na brdima, nema JNA. Mozes li kontati koji ce biti rezultat. Sada ti laj pseto jedno.
Covicu lopove, ovo ti je prilika da progovoris na racun Herceg Bosne, ako nisi u stanju da osiguras Hrvatima entitet treba da se gubis sa te pozicije! ZIVJELA HERCEG BOSNA!