Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovi sumnjaju u sve,zato i postanu lopovi.
jedino ako si tako dogovorio sa trojkom !!?
Da je Komšić član HDZ-a bio bi legitiman...tko to odlučuje koji je Hrvat ili Bošnjak legitiman
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedan čovjek=jedan glas, ništa legitimnije ne postoji na kugli zemaljskoj.
samo evropske vrijednosti
od kad krivoustog nije bilo
Štovatelju europskih vrijednosti,ovo je odlučio evropski sud za ljudska prava
Legitimnost si ti izmislio to nije nikad ni postojalo tako da možeš to više mačku o rep okačiti legitimni
Zasto brisete komentare o validnosti njegove diplome? skolovan je kao i sebija,ramo i arnel.
O čemu ovaj priča? Promicatelj EU vrijednosti a slavi i obilježava nepostojeću tvorbu koja je usput i presuđena na ICTY ! Pa kakve su to ublehe i koji je ovo frenter? Nepriznaje odluke ni medunarodnih sudova..nepriznaje Europskih sudova..a Europe mu.puna usta! Ko je lud..slijep..šta li? Kome ovaj vrijeđa inteligenciju!
Bosnjacki politicari sada treba da li@obiraju da nema dalje bez provodjenja presude iz strazbura. Pa neka smith ponisti izltu odluku i nametne volju hdza
Promicatelj europskih vrijednosti
Dace ti niksic i konakovic sve
Smaknuti kera
Ušla voda u uši.
Znaci tebi lopove i takvim lopovima odgovara sve nenormalno samo normalno gradjansko uredjenje ne odgovara jer bi svi bili uklonjeni s politicke scene i nebi vise mogli krasti a zavrsili bi u zatvoru
Druže LEGITIMNI zar nije sramota od svih presjednika i.premijera vlada na Bledu samo iza ove tvoje Precjedavajuće VM sjedi prevoditelj.Malo poradi nek nauče bar nešto engleskog jezika.Ja mislim da nije vic o Putinu skontala kad je pričo premijer Albanije.
j..i ti to nas prode vrijeme i zivot u njihovim zajebancijama i nadmudrivanjima
Joj legitimnost! odmah mi treba udarna doza protiv alergije na ovaj populizam, demagogiju i idiotariju koja valjda jos prolazi ponegdje.