Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je simbolična, onda da ne diramo ništa. bavimo se malo krupnijim stvarima npr. logori, dokazi iz suda, veličanje ratnih zločinaca, ustavni poredak...
Zamisli lika sta izjavi, simbolicna je ali je.biga se slomismo da je izmjenimo. Haha, sto bi reko' Mamic, mucki provokator.
Svi su provalili tvoje političke zamke na koje navlačiš političare trojke, ta mala dorada oko izbornog zakona je nista drugo nego treći entitet
Vecina komentara je ispravna, sve ne ovo legalno i nema smisla da se mijenja. Zamolio bih samo da sljedeci put kada Covic i Dodik nesto blokiraju ne kukate, jer je i to legalno. Posto nam je super, i sve je legalno, nista ne treba mijenjati.
Moj covicu,tako neintelegentne izjave jednog nosioca doktorske disertacije,u najmanju ruku bacaju sumnju na validnost iste,ali dok se to ne dokaže svi će mo čuvati rs kao zjenicu oka kako si nam ti preporučio na dan početka genocida I uzp u BiH u kojem je dobro nastradao i Hrvatski narod
Pitanje za dokrota: Je li Tadić legitiman, moze li se za njega glasovati?
Pa nebi dosli dovde, sigurno, kao sto rece gospodin UZP, da nije vase politike blokada i uslovljavanja.
Svaki građanin koji se izjašnjava kao HRVAT, ako skupi 30.000(ili više) potpisa ima pravo da se kandiduje za člana Predsjedništva BiH. Tako bi imali šanse da se prijave od 3 do 5 kandidata, što bi svarilo konkurenciju. Tako i za SRBE, BOŠNJAKE i OSTALE. Svi građani BiH bi glasali za sve kandidate. Tako bi izabrani članovi Predsjedništva BiH sa najvećim brojem glasova imali LEGITIMITET predstavljanja SVIH GRAĐANA, a ne kao do sada smo jedne etničke skupine.
simbolicno ti mamu ja Covicu😉!
To je on Trojkaše u ubijedio u "simbolične promjene" zbog čije "simbolike" je 'O Brajan zapucao iz Amerike da spriječi te simbolične promjene iz Bakinaca.
Kod vas ništa nije simbolično već samo sa namjerom, to je više i pticama na grani jasno
Kakav Entitet , nema Hrvata ni 200 000. u Bosni ,Prodaju imovinu i bježe od bijede ko i bošnjaci. Nego ovu trojcu miljardera treba pod hitno treba uhapsiti, Za kriminal pranje para , drogu, ratno huškacku politiku.Oni bi svoje anarhije.
Ne postoji hrvatski član predsjedništva, ni srbski ni bošnjački. Ne znam zašto niko od bošnjačkih političara niko ovo ne naglašava. Član predajesništva predstavlja sve građane svih religija i nacija, a mora bit bošnjak odnosno hrvat odnosno srbin. Dakle svetrojica predstavljaju sve građane podjednako. Tako je po dejtonskom sporazumu, tako ste prihvatili i potpisali. Kakav predstavnik hrv. naroda manite se toga.
Dok je tebe i tvoje politike Komsicu je siguran prolaz
nisi ti tu malu izmjenu izmislio tek tako.a da se Hrvatima bira samo Hrvati e to ćeš doživite u HR.sad si u BiH i svi dijelimo isti teritorij.
kada čovjek kaze BiH nasa domovina, odmah znaš da to nisu čista posla
Ustav kaže da se bira jedna član iz reda hrvata a ne iz HDZ Ti jedino možeš tražiti izmjene da svaki hrvat priloži krštenicu kad se kandiduje.A ja kao eskim u BIH imam biračko pravo da biram koga hočuI tužit ču dražavu u kojoj živim i pšlačam porez da imam pravo da se kandidujem ko eskim za člana presjedništva ili da me oslobode svih poreza koji idu državi. jer nema građansak prava.
Pa ako je samo simbolicno, nea ostane kako jeste.