Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicu sta je sa 25 000 srpskih glasva koji su za tebe glasli jesu li oni legalni i legitimni ,ubrajas li te glasove u taj postotak legalnih hrvata koji su za tebe glasali..Po meni jesu isto ko sto su za Komsica legitimni i legalni glasovi svih gradjana nevezano za etnicku pripadnost koji su za njega glasali.Za clana predsjednistva svi mogu glasati bez obzira iz kojeg naroda dolaze jer on ne predstavlja svoj narod nego on predstavlja sve gradjane BiH samo sto dolazi iz odredjenog naroda
Tako je Čoviću...kulturom i diplomacijom se bori protiv talibana
KOmsic ujedinio sve Hrvate u BH oko Covica, i protiv BH. Vidjet cemo kako ce ovo zavrsiti
Iduci izbori glasam iskljucivo za Hrvata. Jjedini mi je uslov - da nije iz HDZ-a
Plači samo plači ti i tvoji glasači. ..
Covicu smradu krmozderski vatikanski
Braco Bosnjaci, oduvijek vas jako volim i jako sam sklon prijateljstvu s vama, ali ovo sto je uradjeno po treci put prevrsilo je svaki mjeru dobrog ukusa i ljudi na terenu su ogorceni zbog toga. Nije bitan ni Covic, ni HDZ u cijeloj prici jer hrvatski narod je iznad pojedinaca i organizacija. Ogrijesili ste se o vecinsku izbornu volju hrvatskoga naroda, priznajte makar sebi to ako vec ne zelite javno, te tihom diplomacijom gradite dogovore s HNS-om da se stvari izglade i da osnazimo BiH!
Prika moj, Niti su Bošnjaci, niti su nam braća. Oni su Turčići, narodu poznatiji kao Poturice, kojima je u krvi neciviliziranost, pokvarenost, laž, izmišljanje, otimanje... To je bagra sa kojom treba oštro i na prvu. Argumentirati im nešto, nema smisla jer oni argumente i činjenice ne priznaju.
@OlovnaKisa Turčiću, vi ste sa nama pravili savez, a ne mi sa vama. Vi nama niste bili potrebni niti onda, a niti danas. Mi smo vas naoružali, branili i hranili da bi nas na kraju napali tim oružjem koje smo vam darovali. Ako to nije hinjski i nož u leđa onda ne znam što jeste?! Za vas važi ona narodna izreka pomozi sirotu na svoju sramotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveci smrad,lopov,prevarant.Materr bi svoju dodiku Proso.Tako su i vjeru prodali
E pa...Sto si se sretao, sretao si se. Daj Komsicu, povuci tu rucku na vodokotlicu, neka go.na ide. Sto bi Cola rekao...Pusti, pusti vodu...
Covic ce biti upamcen kao pravi borac za cjelovitu Bosnu,ali Ustasku!Plan nije uspio,a nece taj san nikada ni ostvariti.
UZP u mostaru
Bošnjački fašizam polako i sigurno urušava BiH.
Jest navalio na izborni zakon, kao da on mora bit predsjednik. Misli papak da su Željka birali Bošnjaci. Možda su i Hrvati birali Bošnjačkog člana ili Srbi iz Federacije ili ostali! Prošli izbor je dobio po istom zakonu, pa se nije bunio! Ovo je najveći nacionalista u BiH! Željko je Hrvat pa je normalan-pravi evropski gospodin!
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Ahahahahahha. I šta ti je još, tačnije na šta te je još Wigemark upozorio?!? Ahhahahahahaah. Što si se sastajao, sastajao si se.
Totalni politicki promasaj i on i oni koji mu jos vjeruju