Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NETREBA USLOVLJATI ANP-om, ATREBA USLOVLJAVATI SA LEGALNIM, NELEGALNIM, LEGITIMNIM, NELEGITIMNIM, KONSTITUTIVNIM, NEKOSTITUTIVNIM ITD ITD.... CISTOKRVNO SRPSKO CVIJECE, TAMJAN.
vraca Dodiku dug za vitalni interes u vezi sa Peljeski, Nista danas nije dzabe. Pokretanje pitanja gradnje Peljeskog ima za posljedicu jacanje saveza izmedju Srbijanaca i Hrvacana u BiH
BH je Blokirana Zemlja. ili srbijanci blokiraju bosnjake, ili bosnjaci blokiraju hrvacane, ili bosnjaci blokiraju srbijance ili hrvacani blokiraju bosnjake. jedino se za sada srbijanci i hrvacani ne blokiraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
*Izborni zakon mjenjati u malom koraku*!! Dotle sam procitala clanak i pukao mi je film. Pa dokle pobogu cete raditi na diskriminacij drugih i drugacijih i birati koje cete sudske presude sprovesti a koje ce cekati jos 20 godina!! Dokle!? Preferiranje slucaja jedne nad drugima je bezobrazno diskriminirajuce!!
No pasaran Dragoljupce
Ovaj lik je....
....potrčeni srbi ne smiju birati predstavnika kamenjarskim srbima, a i jedni i drugi trebaju poštovati prave srbe od kojih su nastali.....
SDA nesmije popustiti u protivnom za istoriske greske bice debelo kaznjeni na iducim izborima .
Ne znam zašto se ovom lopovu daje prostor u medijima da pljuje po inteligenciji normalnog svijeta?! Čuj, podržava NATO integracije ali za ANP on nije. Koji licemjer?! Pa hoće sastanak sa čalnovima Predsjedništva bez sadašnjeg Predsjedavajućeg! Sve glupost do gluposti, a on našao "rješenje"! Ko mu popusti izdao je i demokratiju i realnu budućnost BiH!
koji se kura. sastaju???? mogu se ne sloziti I telefonom!
Netreba uslovljavati uspostavu vlasti u Federaciji izbornim zakonom
@mujke ne treba vlast,vlast ima!
Dodikov potrcko progovorio, 😃
Moguće je da napravimo zajednički kolegij oba doma Parlamenta BiH, i članova Predsjedništva Milorada Dodika i Šefika Džaferovića, da kroz taj nivo sjednemo i pokušamo naći rješenje.ZELJKO primjetis li da vrlo otvoreno pise da mozes planirati te sedmice skijanje? Vjerujem da ces na Ssankanje - tradicionalno. Dok ti budes za sankom, oni ce raditi drzavnicke poslove. Imam prijedlog, zavrsi za trenera skijanja, nekako te burazeru niko ne dozivljava ozbiljno.
Čovke voli dodika,šteta što nisu zajedno u predsjedništvu da razjebu bosnu,nemogu he smisliti
Kad češ više krepat ,dosadan si ko podguzna muha.
Gdje su ti normalni Hrvati? Zar nema i medju vama osoba sa zdravom pameti i karakterom? Ima .Pa zasto dozvoljavate ovom idiotu da od vas pravi toaletni papir za dodikovu stražnjicu? Ljudi, mislite svojom glavom i činite ono čega se nećete stidjeti kad tad.
@crnisnijeg na zapadu!
Imas li takav stav kada se tice federalnog nivoa vlasti?
Konačno: "Poručio je kako ne podržava da se formiranje vlasti na nivou BiH uvjetuje slanjem ANP-a, ali da daje punu podršku za NATO integracije." Sada znamo koji je "njihov" konačni stav i sada ne treba izigravati budalu.
Ne treba uslovljavati niti ičim drugim, a ni praviti se da se to ne radi.