Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi HB!
Čova pregoovara, Martin sadi tikve.
'' Čekamo konačni, ili barem onaj službeni dio rezultata koji bi trebali biti u slijedećih 7 8 dana, da imamo konačne brojke, ali prema onome što još nije ni preliminarno ali jest predhodnica nekakvim takvim rezultatima... '' Ubi rečenica, ubi u mozak.
Bit ce ovo zanimljiv mandat Covica i Izetbegovica. Cetiri godine cemo gledati njihov predsjednicki cirkus !
izbornim prvacima sretno jer niko nema stabilnu vecinu .
rješavanje 'rvatskih pitanja? slutim neformiranje vlasti i za godinu dana, kočenje svega i povlačenja nacionalnih interesa. igre bez granica
Baš me zanima kako će se Željko Komšić i DF postaviti prema sljedećim zahtjevima HDZ-a: -da svi ministri u Vladi FBiH koji dolaze iz reda hrvatske nacionalnosti budu iz HDZ-a BiH -državni kanal na hrv. jeziku -izborna jedinica za Hrvate -ponovno uvođenje u pravo lažnih branitelja iz ZH kantona.
I ne samo DF nego i SBB i SDA, naravno. Ali posebno Komšić!
Ah, da, i pitanje Mostara !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi ste se davno dogovorili sa SDA, sta imate vise razgovarati, pa vi ste bratske stranke od 1992 i zajedno u vlasti!
Treceg nema, a i ovaj Genocidni cemo da sredimo, jedino BiH
A sta ako sve tri strane potpisu za taj treci, a imaju namjeru za to zlo izgleda!
Demagogija je počela, naprijed predsjedniče
Zelis reci "Razgovarati cemo sa svima i ici samo sa onima ko nam ponudi najbolja ministarska mjesta i najbolje firme koje mozemo opljackati!"
Tuga je sta smo dozvolili na ovim izborima, dokazani kriminalci i lopovi opet na vlasti...
Opljackali su skoro sve, nesto malo ostalo, i to ce savladati!
Najveci kriminalac u Jugoistocnoj Evropi,i rekored po broju krivicnih prijava,docekao trenutak i svojih 5 minuta da od svojih prirodnih saveznika,sa kojima je 20 godina unistavao i pljackao ovu zemlju dobije i 3 entitet.
Taman trebao u zatvor, a on u fotelji i to mozda jos boljoj nego sto je bio!
Pa SDA je u protekle 4 godine cinila sve da zakoci uspostavu Pravne drzave(Budimiru je trebalo 4 mjeseca da kao predsjednik Federacije potpise da je usvojen set zakona o oduzimanju oppjackane imovine)da ovakvi poput Covica,i kriminalaca iz SDA ne idu iza resetaka.