Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i neće više biti Željko Komšić.Pa zar niko doktoru Čoviću nije rekao da će sljedeći član predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda biti Zlatko Miletić.
Niko i ne bira, Komsic je hrvat druze
Ako pročitaš ustav BiH, znat ćeš da se predsjednik BiH bira iz reda hrvatskog, srpskog i bosnjackog naroda ,ne iz hdz-a ili iz neke druge stranke I za mene Denis nije predsjednik, ali je dobio glasove i pobjedio ,nema to veze sto mu je majka srpkinja ,nego nako mi je smotan A ti si stvorio Komsica sa svojom rusilackom politikom i surovanjem sa srbima ,zato ti Bošnjaci inate
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kao kad bi reko u Americi niko nije trebo birati Obamu osim crnaca.
...ne baljezgaj .I naš ustav ne kaže da Hrvat bira Hrvata,nego da građani biraju nekoga iz hrvatskog naroda .
Konaković je bio najkonstruktivniji u Neumu i ovih dana." - Čović. U čemu? U isporučivanju želja HDZ-a na štetu BiH i Bošnjaka. Da podsjetimo, hrv. glas vrijedi pet puta više nego bošnjački! To je rezultat djelovanja Konakovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zlatka miletica biramo sljedeci put
Neka se sejdo kandidira kao bošnjački kandidat i nema problema. Ali ne, hoće biti grobar BiH.
NASTAVNIK FIZICKOG KONJAKOVIC, radi svoje stolice prodo bi gradjansku drzavu i sve, NIP-adija neuka.
Jedan covjek jedan glas..
E čuj predstavnik hrvatskog naroda i ostalih, a ostalih nema ni na mapi! Samo u BiH se sve bira po nacionalnom ključu!
Neće i netreba,pa ljudi su se borili da imaju svoje predstavnike, zašto prkosit,takva je postavka ovdje, Komšića treba ulloniti
Komšić je hrvatima sto i Kusturica nama . Ja nebi volio da mi neko izabere Kusturicu za člana predsjedništva.
Pa nije baš da u ovoj zemlji nije važno krvno zrnce. Ono mi smo šizofrenični. Negdje slegnemo ramenima i kažemo mora biti različito a negdje se zapjenišmo dokazujući kako nama ne treba podjela nego nek' eto svi izađu pa koga izaberu??
al na glasanju je bio pregladan broj bosnjaka za Komsica, sto znaci da su glasali i hrvati za njega....
Cirkus od glupi policara vidi se dasu diplome kupili!?
To svi Bošnjački političari misle nego ne smiju javno da kažu, Strah i je da se zamjere Komšiću jer kontroliše medije, kojekakve nevladine organizacije i plačene analitičare
To znaci da nemoramo birati strucne i sposobne kadrove iz bilo kojeg naroda , ako cemo posteni i Konakovic je stekao politicku karijeru u SDA i Bakir mu predavao posteni drustveni poredak zato je osnovana stranka NIP u prevodu nema iskustvo politicar.
Ko kaze da se nema Kapazitet za promjenu Ustava? Ti, gnjido hinjava. Nema jer vam ne odgovaraju presude medjunarodnih sudova, ti si svoje odpjevo, a i Konakovic ce uskoro.
Bira se Hrvata, a ne Hrvati biraju.
Dok ga budete tako spominjali on će i dalje biti tu gdje je, jer ga ti i ostali smržnjom dovedete na to mjesto. Za tebe je legitiman samo hdz i niko drugi. Kad bi bošnjo ili srbo glasao za tebe sve bi bilo legitimno. Jeli legitimno da primaš platu u bih a voliš hr ili dogovaraš sa dodikom o podjeli bih