Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ćeš prestati raseljavati Hrvate? 😠😠😠😠
Kad sve raseli,tek tada😊
+90% glasaju za HDZ UZP. Just kidding, don't stop. It's soooooo goooooood
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada će " Madam" Krišto da vrati pare koje je ukrala od naroda i poklonila snahi?
@alejalipa92. nikad...jer su policije i sudije njene sluge...
@alejalipa92 Vratila je kad je objavljeno.
Coviceva sobarica. Kriminalac fasista u zatvor
Legitiman predstavnik Hrvata je Željko Komšić, Bojana, Čović pedala, Bakire interveveniši
Ovo je klasično obmanjivanje javnosti. Apelacija će biti povučena jer vjerovatno znaju stavove sudija Ustavnog suda i kad povučete apelacija time onemogućavale da sud donese odluku što dalje znaci da će u neka “povoljnija vremena” ista ili slična apelacija isplivati na površinu.
Ovi hrvati su definitivno najveće ovce od tri stada koja postoje u BiH .Pa glupani jedni vidiš šta vam radi čovjek pamet vam razvlači.realno hrvati su u BIH su ruralci i nije ni čudo što ne misle glavom.
@gooUser922337x14 nisu ništa veći ruralci od ostalih. Zašto bez veze vrijeđaš bilo koga na nacionalnoj osnovi.
Poceo Covic jesti vlastita govna. HAHAHAHAHA Prijatno
@preludezalude hajde malo razmisli šta je iza ovog. Pa apelacija bi pala svakako. Ovako je kao povukao da bi istu ili sličnu apelacija mogao ponovo staviti na dnevni red što nije moguće ako je već dat pravorijek.
HDZ i doprinos ne idu u istu recenicu ukoliko nema negacije.
Dragan svemocni vladar!!!!
Krivousti susjed🤣🤣🤣
Želimo znati šta je bakir ponudio čoviću.
@sova_club , ovo je iznuđen potez jer bi apelacija svakako pala. Realno sadržaj apelacije je protuustavna i protucivilizacijski.
Bakir popustio pa i Čović popušta. Nemogu se normalno ponašati
normalno da ce povuci jer Hdz ovo odgovara, uradili su protuustavnu stvar sa uredbom CIK i popisom stanovnistva ... cak ni Izborni zakon nije cilj nego im sluzi za ucjene... dobra stvar za Hdz i Snsd je ta sto bosnjaci imaju glupe politicare kd bakira,nikse,fahre, itd itd ..
Kad vidis ovako sjedog covijeka i pomislis da je mudar i pametetan. Sjeti se Covica.
Ovi iz HDZ se barem jos 10 godina ne moraju sikirati da ce netko da ih zamjeni (kako sada stvari stoje ostalo im glasacko tjelo 90% penzioneri)
kazemo mi njemu tesko zivimo, al samo nam nedaj herceg bosnu, ne moramo mi imat nista, samo herceg bosna je bitna....... LOL
djej' lubenca djej' lubenca