Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodi iz Sarajeva je i Vinko Puljić ustaša,ako mislite gospodo da gradimo državu po mjeri svih,koja vodi prema Zapadu i EU,morat ćete se odreći obespravljivanja Hrvata,jer time ni vi ništa ne dobivate,svi gubimo!
Meni se čini da je Dragan u pravu a Bakir će uskoro ovo prodavati kao svoju ideju!
Dobro je rekao jedan čovjek u kafani - ovo je vrijeđanje svakog Hrvata. Nema ovdje sreće dok ne bude zakon primijenjen da u BiH bude kao u Švajcarskoj od slova do slova pa kako nam bude. Tko je protiv toga taj je i za propast BiH.
Sace mo se sprdati kao oni su nista kao neko udruzenje gradjana i nacionalna manjina, u drze nas u blokadi vec 4 godine. Kako to onda?
Umrijet ces skutore ali ce bit onako kako Bosnjaci zele.
kad ga vec spominjes dedo je ovakve hvatao i slao ga goli otok ili rijesavao na drugi nacin ,posto se pravis pametan vjerujem da znas kako se ta jedinica zvala .
Opet legitimni! Ko ga nauči tu riječ ne popusta lik sa njom
Gljibo ljigavi ovaj covic, onaj gad dodik mi je 3 puta manje mrzak
Idiotski priča, ravnopravniji su u BiH od većinskih Bošnjaka. Crkava što nije u predsjedništvu, da blokira sa dodikom još ono malo što je ostalo da funkcioniše. Gmaz ljigavi.
Ovom idiotu je davno trebalo dati crveni karton od MZ. Njemu je uzor dodik, počeo i on istu bezobraznu priču. Nigdje eiropejca, kojeg je do sada glumio.
Tvoje misljnje ih puno interesuje, oni su to poslati po zadatku i dio toga si i ti i imas da radis sto ti se naredi i to je to, sve ostalo je presipanue iz supljig u prazno.
9ooooooooooj ovoga vise pa jarane umoris libse ti ikad pa dosadan si i iritantan ko ona muha govnara, sjasi s vlasti vise ozbiljna budalo
Uvijek je lijepo vidjeti koliko je velika mržnja "patriota" A Čova radi punom parom. Sastanak ovde, sastanak tu. Europski poslanici, Zagreb, Beograd... Proguro inicijativu o konstitutivnosti, o CIKu o izbornom zakonu.. Sve lagano, šeretski.. A partiote na aparatima
hajmo ga jos mrvena. de ti nama kaji kako to da si ti zadovoljan stanjem konstitutivnosti naroda u jednom entitetu a u drugom nisi i sta to treba popraviti u entitetu gdje si nezadovoljan stanjem kostitutivnosti u odnosu na entitet gdje si zadovoljan stanjem kostitutivnosti.
Gledali su ga blijedo!!!!! Hahahaahahaaa
Republika Bosna i Hercegovina je buducnost Dragane!!!
Pa istinu kaže, samo prepričava ono što je zapisano i potpisano u Daytonu. E sad, kad će se to mijenjati je sasvim druga stvar. Želje su jedno, a realnost i mogućnosti drugo. Živio Dayton još dugo , dugo.