Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide glas komsicu da ti ne budes predsjednik glavonja
blokada do bola za Sejdu sve
ZAMJENA TEZA! Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o nabavkama i Zakon o VSTV-u Dom naroda državnog parlamenta nije usvojio prijedloge ovih zakona, a potrebno je da to učini kako bi oni stupili na snagu. Nisu usvojeni iz razloga što su se tome usprotivili delegati SNSD-a i HDZ-a.
Haj ojrbi više bgro dosadna, seli ako ti sr ne, sviđa
j*bo mater svoju kako covjek moze toliko lagati?
🤣🤣🤣🤣 kockoglavi puko ko sandala. Evo ti tubava ku.china, konstitutivni.....
Sano.mi jije jasno kako moze neko lagat i laprdat ovako. Ko blokira usvajanja Zakona o vst, zakona o javnim nabavkama, zakon o aukobu interesa, izmjene zakona o akcizama mozda moj babo dosaopa blokirao. Ovakve osobe trebe protjerat ne iz BIHnego sa planete, kocite 3 miliona ljudi i boli vas ona stvar za narod, ako fol brinete se
ZAKON O PORIJEKLU IMOVINE
Tebe i Dođu su prozvali a ne Sarajevo !!!
Krvci cu Politicki Covic,Politicki Bakir i Seljacko politicki Dodik. koji ne shvataju da ne predstavljaju nacionalnosti pojedinacno vec sve narode unutar BiH!
Niko u ovoj državi ne živi bolje od ovog što optužuje druge za svoj ne rad.
Prošlost si Doljane.
Hajd sto je glup, al haman se i drogira. Pa vrlo dobro znamo covicu ko, sta i kako blokira. Mani se dodine politike, glup si za nju a losa si kopija !!!
Ne seri bijeli konju eto svi su krivi ti nisi i HDZ budi dzentlmen i reci da ste vi svi krivi kaonsto jeste a niste sami kriv je i narod jos vise sto vas bira svake godine i tako nam i treba.
podhitno da promjeni dilera....
Hahahahahaha kakav lopov i fašista
Moze izborni zakon al kad vam se uzme sva imovina svoj trojici lopova
Ovaj se uhvato izbornog zakona ko pojan plotaKamo zakon onVST o Tendreima o porijleklu imovine, o sukobu interesa koji su usvojeni u Prestavničkom domu a u domu naroda HDZ I SNSD ne daju prolaz a to EU traži.....