Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treb'o si pitat Dodika kako moze bit predsjednik drzave koju ne voli i ne priznaje.. a i ti si isti ko i on..
@Kanuni Dodik ima najjednostavniji posao na svijetu. Jednostavno, šta god uradi, ne može zasr.ati. Mislim da svi Srbi priznaju BiH, tu griješiš. RS je dio iste i RS je u BiH, ali BiH nije u RS, niti će ikada biti. To je realnost.
@need nemam ja nista protiv tog entiteta, niti protiv srpskog naroda. Ja nisam nista rekao u tom kontekstu. Postujem svakog ko je covjek. Zivimo u drzavi BIH i to trebamo svi shvatiti. Moramo graditi suzivot za bolje sutra. A znamo svi kakav je Dodik. i kakvu retoriku zagovara, znamo da ta retorika vraca nas unazad, a od nas niko ne zeli da se proslost ponavlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ka'e Zvizdic "sta je to za mene, ako ti imas jos kakvu funkciju za mene samo mi je daj"
I boga ti, sta ti je odgovorio ???
Talibani, u članku se ne spominje Dodik, koji vam je uurac
Mozda je snalazljiviji (ili vece djubre) od tebe? A to je teskoooo!!!!
PITAO SI???? STO TI JE ODGOVORIO???? COVJEK CE RADITI OBA POSLA. SVEJEDNO GOTOVO NIKO NISTA NE RADI PA MOGU SVI RADITI PO 5 POSLOVA!
Sto nece biti? Dvije plate prima po 5000 KM. I u Vijecu ministara i u Parlamentu BiH. To samo ima u ovoj zemlji. I nece odgovarati za to. A u drzavi na stotine hiljada nezaposlenih. Fuj! Isto i Dragan Mektic. I ministar je i sjedi u Parlamentu BiH. I takvi o postenju pricaju.
Pa šta ga to pitaš kad znaš da može čovjek ...ih takvog kapaciteta...jednako kako bi i u tvojoj ekipi jednako našao koliko hoćeš ...samo im spomeni bi li vi bili na dvije funkcije istovremeno ...ne da bi rekli "nema problema, zašto ne" nego bi se vjerojatno naljutili zato ih to i prije nisi ponudio :-) :-)
Hijena podmukla krivousta
Zeleni Ecoloo mazn'o nick pravom Ecoloou za osvetu! hahahahahaha
jest bilo lijepo bez njega u medijima
Kad naši političari počnu sa ovim "neko" radi ovo ili "neko" radi ono... Pa, ako imate dokaze i hrabrosti recite ko, imenom i prezimenom! I prestanite više gledati samo svoje džepove, dosta ste ih napunili. Počnite raditi za narode! Ako ne, za par godina ćete vladati samo dedama i babama!
Talibani su toliko opčinjeni Čovićem i Dodikom da ih na pomen jednog ili drugog uhvati neka vrsta iracionalnog ludila
Pseto skutorsko
Kao i obično pun si pameti licemjere! Idi pametuj u Široki Brijeg!
dobro pitanje.. isto kao i ti predsjednik hns-a, hdz-a i predsjednik drzave.. ili dodik snsd-a, drzave i rs-a..
Ti i tvoj jaran Dodik mu to omogucavate.Da vi postujete i uvazavate razumno drzavu BiH nebi ni Zvizdic sjedio ovoliko na stolici a ne zelim da ga branim.Ocito je da svakodnevno gubite i u svojim korpusima autoritete pa se nadati ako opozicija bude sebi dosla da vas sva 3 pometu na narednim izborima