Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valjas ni ti a ni SDA i ti i Bakir ste hinjavi, hinjavost i lopovluk su vam zajednicke osobine
@LaCasaDePapel razlika meďu njih ipak postiji! Bakir želi i radi na tome da BiH bude graďanska država u skladu sa EU standardima, a Čović hoće i radi na tome da bošnjaci u slijedećih sto godina rade i grade državu Hrvatima kojih nema niti 500 hiljada koji su otišli u EU da rade za svoj interes. U tome je razlika i golema je!
@diverzijant92 Tako je, Bakir se bori za građansku državu u kojoj ne moraju na vlasti biti Mehmed ili Alija, eto može i Mehmedalija, ne smeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dusa draga :( , njega sto boli, boli. Kad bude umiro mislim da ce mu zadnje rijeci biti "Izborni Zakon" :)
Kosa sijeda a ni trunke pameti, ili, kako bi, zaboravio sam stihove. Jaba.. ga!
Ljudi, ovaj na slici je Čović, legitimni predstavnik paoe Franja i domaćih katolika. Majke mi!
Lik se iznovratio! Koliko zla u njemu, sve zbog para. Hajvan, j..a katolike. Jadna im majka.
Tudzmanov isprdak
Opet ovaj simpatizer UZP-a, promicatelj evropskih vrijednosti
Na kojem jeziku je pisao jel kao i Đaferović TRI KONJA ni jedan nezna strani jezik fuj a vode Državu jadni Mi
Jel cirilicom pisao?
svi vi koji pjenite na Covica ili na Bakira treba da znate dok god ne ode jedan nece otici ni drugi..a mozemo pridodati i Dodika u tu pricu...
Ugroženi neće te pomoći jer guraju mini Schengen tako da si u drugom planu .
Dragan Covic, legitimni predstavnik Hrvata...Hahahaha...
Mrska faca kriminalca.
Pa kad nije narod skontao za ovih 25 i kusur godina nece nikad. Bakir, Covic i Doda uzivaju kule i vile zahvaljujuci jedan drugom i iskoristavajuci narod za glasove. Al kako to Buca potoku, Laktasima i Grudama dokazati...:D okvirno nako.
http://www.zesveske.ba Za one koji ne znaju sta trazi Covic imate na ovom portalu. Ne trazi on zastitu gradjana nego politicku zastitu. Nesto sto imamo sad kroz “konstitutivnost” i pravo veta i odcjepljenja. Dakle ne zanima ga narod nego da je on dozivotno “firer”
Jedi govna Covke
Kad se dva svađaju treći profitira. Uvijek bilo.