Komentari (500)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je defintivno zasluzio titulu NAJ zalosnijeg politicara BiH u 2017. Njegova ljubav sa Dodikom, sa Ruskim ambasadorom, njegovo podrzavanje mafijaskih kladionica da neplacaju porez drzavi, njegovo suprostavljanje pravu BiH da pokrene reviziju BiH pred Haskim Tribunalom, njegovo ponasanje oko izbora u Stocu, njegove budalastine oko Peljeskog Mosta ITD...ITD...
Umjesto na aparate skopčo se na transformatore dotle je došlo
pa gdje ima da predsjednik države otvara nekekve transformatore
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Meni je interesantnije ZASTO se pitanje o razgranicenju na ovom prostoru izmedju Hrvatske i BiH nije rijesilo . Zasto Hrvatska ovo pitanje odlaze?? Mozes li reci nesto o tome krivousti krimosu ??
@SvetiJuraj .. dobro, ako tako misliš onda pojasni, kako ?
@SvetiJuraj Pa dje si strucnjak. Nismo znali da si i geodeta dilomat, izmedju ostalog. Talentovan momak skroz. Ne cucis ti dzaba na klixu po cijeli dan. Valja odbraniti tolike doktorske disertacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
most je interes BiH pa kako je interes ustasko kopile
Gradi se most: http://www.dnevnik.ba/vijesti/butkovic-gradnja-peljeskog-mosta-krece-u-petak-se-primaju-ponude, a sad svi na kolektivno kmečanje i blejanje
....sve šo si rekao potpisujem, evo pito bi sve bošnjake i hrvate što imaju vikendice po pelješcu jesu li za most.....svi bi narovno bili za....
Dali je potreban hirurski, pardon kirurski zahvat da ovako zakrivite gubice po ugledu na velikog vodju zapadnih komsija, pardon susjeda ?
Most će biti jedna od glavnih turističkih atrakcija Neuma. Turisti će plaćati prijevoz brodicama do mosta da okinu koji selfi.
Kako da prave most kad 1.1 milijardi eura duguju Ruskoj Sperbanki.....ma opet muljaza...
I ovaj Čović postao kao Dodik i Izetbegović. Više nemogu ni paštetu da otvorim, a da se on ne nađe na otvaranju! A, ono vidjet će oni tamo - vamo. Opet prijetnja??? Ko se mača hvata - odleti mu glava. Vidio si da su ti partneri iz HR dobili packe, a i pobratim ti Mile i ti takođe. Niste došli pameti. Osim toga Mile kaže da većina u RS-u mora da vlada. Naravno i alalogno to mora i u Federaciji. Ako tamo nema konstitutivnih, sertificiranih, Hrvata - nema ni u FBIH, 9,2%. A ti prijeti!
Jedes govna lazes sam sebe i narod
Rodjeni kriminalac. Nista dobro i pozitivno nije uradio od kad je na politickoj sceni.
Kaze u prijedlogu izmjene izbornog zakona da ga predlazu jer je ugrozeno osnovno demokratsko nacelo da pripadnici jednog naroda biraju svog predstavnika... A je li jos osnovnije demokratsko nacelo jedan covjek , jedan glas ustaso?
Ustaska manjina ce unistiti ovu nakaradnu drzavu,hvala Bogu..Zivio Dragan Covic ...HR-HB❤❤
@DraganovaVila1 Hoce al u k u r c u.. Dosli ste brojcano kao i Romi u BIH zahvaljujuci kretenima na koje se lozite dok de oni bogate. Glupsone
HR-HB ❤❤❤
Ovome treba ispitati porijeklo imovine pa onda ga ko Sejfovica malo ganjati po potocima i ispratiti na rehabilitciju u Zenicu.
tebe treba hapsit ,punopravni clan predsjenistva bh a radi protiv drzave otvoreno,potencira separatisticke ideje i velicanje necega sto je definisano kao zlocinacki poduhvat.
Dzaba, vise on voli Hvatsku nego BIH koja ga debelo hrani....