Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je da jedan kardinal Vinko Puljić stoji u drugom redu i da se čak i ne vidi od Bariše Čolaka,a kao Božićni prijem.To bi isto bilo da je Bajramski prijem,a da se Kavazović ne vidi od nekih Bošnjačkih političara koji jedva čekaju da "ulete" u kadar i "ispadnu" na naslovnicama! Sramota
@jedno_pitanje Bas kao i sda govna svaki petak na dzumu lete :D
Toliko o poštovanju katoličke vjere! Pa zar nevidite da vjera služi političarima, a narodu onoliko koliko to političarima odgovara! STVARNIM VJERNICIMA ( ONIMA IZA PRVOG SAFA ) ČESTIT BOŽIĆ!
Sretan Božić svim vjernicima Katoličke vjere u BiH.
Najinteresantnija je slika 12. Neznam jeli mu bilo prevruće u sredini?
"neka vjera potakne razum" - kakav besmisao...
Gledaj bivšeg velikog komuniste i ateiste koji je pljuvao po vjeri i crkvi, pisao ćirilicom kako postade vjernik i pravi Hrvat. Da čovjek povrati.
Niđe ni Reisa Cerića, navodioca artiljerisjke vatre. I to NE samo medijske !
Niđe Željka. Znal on uopće za Božić ?
@Jedno_Pitanje Jegi ga košta je nas zastoja i HAris Silajdžić sa avanturom PRUD ! Eto sad umjesto pruda nakon zastoja imamo na djelu vošingtonski sporazum koje je ukinut Dejotnskim. Al Bakir se upustio u tu avanturu sa Draganom. Naravno RBiH njegovog babe mu ne pada na pamet jer je BAkir slabić i kukavica i zato je poželjan kao partner. Jedino je pozitivno da će i ove kao Čović odnijeti đavo !
Pa tvoj ljubimac Željko je u drugom safu. Njega Dragan neće da vidi ni za Božić, a i taman da mu život o tom viđenju ovisi! Jednostavno ima kompleks zvani ŽELJKO!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Papa Franja je rekao na misi u Vatikanu da će proslava predstojećeg Božić biti obična šarada " 23. 11. 2015 A ovi nasi se po obicaju prave vecim katolicima od Pape.
jel mu ono zena do njega? slika14, jel to bjese intoniranje himne? zadnja slika, jel ono goran karan u sredini sa repicem :D
Malo folklora za jadni narod
Vesele se ljudi nemoj tako. ;-) Nego kakve su to privilegije odakle ta crna boja?
@smiling ma ovo su sve ceremonije za naprdjivanje :))) .. nego.. imam stelu u klixu :) kazem boju i oni mi dadnu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čoviću pašče jedno besramno!
Sve vjernici veliki skrusheni, tihi, dobrocudni a narocito SKROMNI.
ja bih cestitao, ali đe ću ranije. nezz ni gdje su pozurili s ovim prijemom.