Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne raduj se bezveze fejk Europejac, izmjestit ce OHR tek kad od BiH naprave funkcionalnu gradjansku drzavu, sto tebi ne odgovara 🤷🏻‍♂️
Super Poskok, znaci gradjanska BiH je odmah tu iza ugla :)
@manki Štovalac 9 januara mora odgovarati za maltretiranje zarobljenika u aluminiju. Predlažem da žrtve podnesu tužbu jer od drzavnih tužioca nema vajde.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jedini tko će se izmjestiti iz BiH je štovatelj 9 Januara.
@gooUser1610880912 Et i onda srbi nacjonalisti
@hercegbosna u najavi
Sjedoglavi govori kao prorecica koja gleda u kašike. kada budete pometeni nacionaliste=naciste sa scene tada OHR moze da ode ništa sporno.
Kod njegs uvjek za 2-3 mjeseca, sedmice godine ... Kao i o izbornom zakonu, biće to zs 2-3 mjeseca i tako vrti u jrug svako 2-3 sedmice
Ako ode OHR ocekujte sr*** kroz gusto granje u BIH, jel to treba nekom nakon onoga sto se desilo ne tako davno?.
gledaj mu usta .hahaha.pa Tuđman je i zakuho kavgu i tako je počeo rat.de i ti bogati.sledi njegov korak.
Zasto se daje svakodnevni publicitet predsjedniku jedne partije ???
Njemu i Dodicku OHR smeta pa smeta. Svjesni su da bi mogli raditi što im je volja da nema OHR-a i.. Željka Komšića.
@Godot ... bošnjo, bošnjo... dok je ovdje OHR-a i Sejde, nema ništa od države, a kamo li i građanske, ali ne kontaš ti to, a ni ovaj švabo što dolazi umjesto Inzka vas i nije baš neki ljubitelj...
Mozda bi tebe trebalo izmjestiti jer vodis politiku Zagreba ??? Je si li ikada pomislio na to ?? Ko drugom grop kopa...itd
@BrojacPiramida A na kraju, ko tebe pita, ne sjedis u predjednistvu...
Ja da sta znan nebi zivio od penzije 380 km,i zato raznisljam naopako po ovoj logici: 1.Bosanski hrvati imaju ili mogu imati dvojno drzavljanstvo(BiH i Hrvatske) po dejtonu. 2.Preko Hrvatske su clanovi Evropske unije. Izvedeni zakljucak:Ako su hrvati kao clanovi Evropske unije ugrozeni od bosnjaka,ispada da je i EU ugrozena od bosnjaka.Pa evropska unijo jeli to moguce.
Krepat češ i ti a Bosna će da živi 😉
Nema sanse da ovo bude prava gradjanska drzava sve dok bosnjake vodi neodgovrona i dvolicna SDA. Jednostavno je nelogicno i to znaju i oni u EU. Sklanjanjem SDA sklanjaju se i druga 2 aktera i tek se tada BiH vraca na pocetak gdje se stvara prostor za normlni politicki progres. SDA je svojom stalnim politckim eksperientima dao krila nacionalistima na sve 3 strane.
Ko si ti hahaha
Pitat ce oni Covica sta da rade
Nećes dobit nikad izborni zakon pa crkni! Mozes lapandat sta hoces ides mi na orahe sa tim vise!!
S obzirom da je Njemacka,po mom misljenju,istinski prijatelj i partner Hrvatskoj a stim i hrvatima u BiH i u ratu i sad u miru,ova Coviceva prica ima podlogu. Preuzela je odlucujuci glas u ustavnom sudu,ako preuzme i OHR,glavne odluke bi mogli donositi tzv.Covicevi legitimni hrvati.
Znaš šta je interesantno. Ovde čim počneš čitati komentar vidi se ko je ko. Kao da je svako priložio ličnu kartu uz komentar.
@Redvine upravo tako