Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum štovatelju 9 januara i ratnih zločina. Bujrum bujrum. I jes mi sve ovo dhokhurchilo jedan rat bi nas restatovao.
Dobices kamenjarski Srbine Treci, ali onaj malo veci(qhurac)
Alal ti svaka Murate. Drze 1/2 vlasti u FBiH, a prolorcionalno ih 8%. Dakle 1 hrvatski glas vrijedi ko 10 Bosnjackih, sto ih Bakir Nejaki ne tuzi pred sudom u Strasbourgu kao sto su oni tuzili Bosnjake u Mostaru?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta fali da Muharem Bazdulj bude legitimni predstavmik Bosnjaka? Jel Bosnjak- jeste. Mozda i Dzevad Galijasevic ili Emir Kusturica?
Ako se kandidiraju i budu izabrani onda je u redu
zapadnabosna777, e tebe će pitati šta će ući u treći entitet!
kokosaru jedan nisi ti hrvat ti si katolik nikakve veze nemas sa hrvatskom odi u zagreb i reci porijeklo pa ces dobiti odgovor ko si inace pravi hrvati vas nemogu ni 1% dzaba se pravite veci od nji kad nevolite rodjenu domovinu kako cete voliti tudju
Ovaj zaboravio kako je prošao Jelavić i ini uzepeovci!😎
koja prevara od insana
Ko je ovaj
Ovo je onaj što je razorio SOKO i ALUMINIJUM? Je li ovo onaj što je na zadnjim izborima za predsjednika popushio? Je li ovo onaj što ima višemilionsku vrijednu vilu? Je li ovo onaj što je logoraše tjerao na prinudni rad?
Znači ovaj je gori od Mladića,Karadžića,Bobana i ostalih fašista zajedno politika mu je ista kao i 92-93će.
vidi se u hagu vasa odgovorna politika koliko ste iznjedrili ratnih zlocinaca i presudu za uzp...eu vrijednosti nisu niti ce ikad biti aparthejd, fasizam...pa poslo si zenu na komemoraciju ratnom zlocincu, silovatelju pedofilu, ubici, kriminalcu...ko koga ovdje farba je li to legitimnost svih hrvata ili onih koji tebi sluze i odgovaraju tj hdz-u
željko komšić jedini legitimni hrvat, i dalje će biti predstavnik hrvata. biraju ga hrvati iz hdz svojim postupcima.
Nije li pravedno dopustiti drugome da bira svog predstavnika U Predsjedništvu
Pa birao je. Hoćeš reći da je neko nekome branio da nekoga bira?
Posusje,grude, citluk,listica,ljubuski,duvno i livno ako mozes od toga napraviti entitet odma ga pravi jer tu su jedino hrvati u vecini mostar i stolac neces moci dobiti jer je tu otprilike pola pola
Aha kad bi smio sine
Podrska od
Meni kao Bošnjaku možeš samo da ga popaseš. Dragan Čović je kriminalnim grljenjem s Dodikom uništio odnose sa Bošnjacima, založio Hrvate za srpski nacionalizam, izabrao Komšića za člana Predsjedništva, poremetio odnose BiH i Hrvatske, postao ruska kuja i antievropski element.
ovog čovića trebalo malo trehati od pozada,da dođe sebi nakon teškog tarlahanja od 3 sedmice.