Komentari (537)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliki konj moras biti da izjavis da je Dodik mudar politicar..niti je mudar niti politicar..
Kako, a da ne pukneš u smijeh ? 😂😂😂😂😂 "I ja ću i dalje držati dobre odnose s njim jer želim očuvati BiH."
Nekad se zapitas, jesu oni glupi, ludi, ili dementni... Ili misle da su svi drugi glupi?
znas sto mili nije konj ko I ti zato sto je vec mazga
jeste on mudra a ti si konj
Drug upravitelj humanih resursa Dragan njeguje odnose s volom iz Laktasa zbog dobrobiti BiH. :v :v :v Tako sad zovu novcanik - BiH.
he pa ovo je sramota ko vodi narode ..
Oba ste glupani sta god rekli!
HINJA
Sramota za nas Hrvate je da nas predstavlja ova hulja.
Kad bi birao kome BiH povjeriti na dan dva Mile je bolja opcija od tebe. NDH kasnije HDZ su ideološki tvorci Alije Izetbegovića i SDA. Hrvatska BiH njenoj naivnosti Aliji i SDA duguje svoju današnju opstojnost i sve što Hrvatska danas jeste. Da nije Alija poveo u neovisnost i poguran HDZom Hrvatska bi danas bila Zagrebački pašaluk..... I da SDA nema u BiH ni HDZ nebi mogao opstati... SDA je vaša tvorevina
Srpski dupelizac, ljigavo smeće.
Nije lako primati ga i pušiti i imati erekciju istovremeno, pogotovo ne bez posljedica, zar ne Dragane? Zato se ti tako dobro slažeš i Dodikom i sa Vučićem i sa Plenkovićem i Kolindom. Svste u istoj halki.
Otiču li ti usne, Dragane?
Peče li te jezik, Dragane?
Boli li te te guza, Dragane?
Nazalost, Čović je , kao i još dosta "kolega" izgubio svaki pojam o realnosti života i stanja u drzavi BiH, te tako živeći u svom paralelnom svijetu uopce ne pokazuje nimalo empatije, morala ili odgovornosti za svoje postupke, kao i stanje u državi na čijem je čelu!
BOJKOT SVIH PROIZVODA IZ "TRECEG ENTITETA". JEDAN COVJEK-JEDAN GLAS-JEDNA MARKA SVUGDJE ISTO VRIJEDNA.
Dragi narode, ne preostaje nam nista drugo nego sacekati da on i slicni gmizavci izumru prirodnim putem za 30 godina i da tek tada pocnemo disati punim plucima.