Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako normalan zna da porodica Izetbegović ne može bez paraobavjestajnih i parapolicijskih struktura a uspostavili su i parapravosudne strukture. Oni koriste sve načine da disciplinuju političke protivnike i neposlušne. Bošnjaci trebaju shvatiti da ih Osmica, Bakir Šefik, Denis i slični bolesnici, guraju u čisti fašizam
DINASTIJA I FEUDALCI PADAJU U OKTOBRU! ☝️
@BOSNJACKlpreporod tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
korektan odnos covica i izmetbegovica kada treba narosld varati e necete vise
pa ne moze.izetbegovic bez obavjestaca funkci9nisati ni namjestati sudske procese
Svako normalan vidi sta se desava i ko kontrolise cijeli sistem, jer samo na taj nacin se drze na vlasti, al blizi se i zelenoj mafiji kraj
Covicu, ti i el bake padate u oktobru u zaborav !!!
Čović se plaši, jer je svjestan da će član predsjedništva od oktobra biti Fahrudin Radončić i svjestan je da se Fahrudin Radončić BORI ZA BOSNU I HERCEGOVINU i da neće dopustiti da se građani tretiraju kao stoka.
SDA JE OKUPIRALA CJELOKUPAN DRŽAVNI APARAT, POSTAVILA SVOJE LJUDE SA ZADATKOM DESTABILIZIRANJA DRŽAVE.
Čović brani sad Bakira i spominje ga u pozitivnom kontekstu jer zna da je Fahrudin Radončić lider koji ima stav i koji se bori za državu i pravdu. Malo se prepao..
Pa naravno da ce se zaliti kad se zna da osa radi za cjelokupnu bakirovu porodicu
To je kad neko ima svoj stav i hrabrost da otvoreno priča o onome što se dešava. Podrška za Radončiča i Nikšića u ovom slučaju. A Čović sada brani Bakira Izetbegovića jer mu je s njim bilo lako. Zna da nece moci manipulirati pravim liderom !
pa za koga rade sve institucije u BiH,samo za Izetbegovice
Dragi Klix, ukinite ove SBB i SDP botove molim vas!!!
Kakva glupost da članovi predsjedništva ne budu predsjednici stranaka. a dosad je moglo ? Fahrudina Radončića se plaše jer znaju da ima stav i da se bori za državu, zato pokušavaju na sve načine da ga uspore.
Znači Nikšić i Radončić se sad ližu. Teško nama...
Pa nije OSA propali novinar, kvazidisitent, pijani profesor, i masa poluobrazovanih krmećih glava koja se može kupiti za sitne pare da pjeva medijske ode i hvalospjeve. Ljudima je posao da prisluškuju, treba da prisluškuju i prisluškivaće sve smradove i gamad. Za to je i formirana. Pri tome mislim da su gore pomenuta imena naši državnici i časni ljudi, i oni se nemaju čega plašiti. Samo smradovi trebaju da se plaše, i ova mafija što jedna drugu snajperiše.
Kako vjerovat u ovu radoncicevu facu???