Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno, nisi rakao kalifat ,vec islamska drzava. Stvarno velika razlika, bas su bezobrazni ovi sto te napadaju.
Mars u P.M. ebo te dodik u usta!
Haj" Čoviću ne seri!
"Nikada nisam rekao da se u mojoj domovini, za koju dajem sve, pravi islamski kalifat" ... nego sam rekao da je već napravljen.
"Za koju dajem sve"!? - Valjda treba, od koje sam uzeo sve.
Covic je korektan politicar koji razumije duh BiH i suzivota, a duh suzivota nije i ne smije biti nametanje i ucjenjivanje, nego konstantni dijalog koji uvijek i svagdje vodi do konsenzualnog dogovora kojim ce svi u BiH biti zadovoljni. Ne razumijem zasto bi nekomu smetao dijalog i dogovori kojima bi svatko u BiH bio zadovoljan - tako se problemi rjesavaju u obiteljima, a mi smo BH obitelj, zar ne?! Unormalimo se i stvarajmo napokon ljudsku i materijalnu dodanu vrijednost za buducnost!
Jesi lazes kao ker .
Šizofrenija
..a koja je to domovina ovog usljivca sa slike? Ona ciji je sal nosio i isao na utakmice? Fuuuuuuuuuuuuuj gnjido odvratna.
neko mu zvalje zavrno pa sad laze. tvoja domovina nemoze bit BiH jer ti radis sve protiv nje. dzukelo
Jos kad duduk bude u predsjednistvu bice cirkus kolorado a bice vidjecete
Jos kad duduk bude u predsjednistvu bice cirkus koloradokolorado a bice vidjecete
KOJI KURTON OD ČOVJEKA... 🤦🏻‍♂️
Onako zdrav bio kako daješ sve. Pošteno.
Pa ako ćeš BiH uređenu kao etničku Ti pošalji mir u materinu piçku
..aj sad budi fin isijeci nam parce torte sa kljucem od mercedesa i tako...klinacki hahaha
ustase su uvijek takvi bili jedno pricaju drugo iza ledja rade.