Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šefica Kabineta člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića je Tonka Krešić. Protiv njenog oca Josipa Krešića podignuta je optužnica za počinjeni ratni zločin nad bošnjačkim civilima u Stocu. I djeca takvih i jesu zaposlena u ovoj državi. Ali zato pošteni Hrvati, Bošnjaci i Srbi ovdje nemaju posla!
@Boba70BG Pa šta? Jel' bi to trebalo biti opravdanje što je šefica Čovićevog Kabineta kćerka "čovjeka" optuženog za zločine nad bošnjačkim civilima u Stocu? Ili je to možda opravdanje što je Čović svoje zetove, njihovu braću, od sestre kćerku i druge bližnje postavio za direktore državnih preduzeća. Neka svako odgovara za svoja zlodjela!
@Boba70BG ,Bobo,pa ti sve znas,hahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covicev zet je direktor Agencije za zrakoplovstvo BiH. Od tog zeta brata vodi finansije te Agencije sto je teski sukob interesa i krivicno djelo. Od drugog Covicevog zeta brat mu je savjetnik u Predsjednistvu, kao i kcerkina kuma. Od Coviceve sestre kcerka Maja Stojkic je direktorica Agencije za obrazovanje, a njen otac u Upravnom odboru zeljeznica FBiH.
Covicev punac penzioner ima imovinu u milionima maraka. Dva su Hrvata iz Carinske uprave (Zelimir Rebac i Gojko Mandic) izvrsili samoubistvo jer su bili kljucni svjedoci u predmetu protiv Covica i Lijanovica. Dragan Covic je kriminalac, mozda najveci u ovoj drzavi. I tek kad on i odgovorni oko njega budu pred licem pravde odgovarali za kriminal, tek onda ce neko drugi, a nikako oni, moci govoriti i rjesavati pitanje hrvatskog naroda u BiH.
@politika.je A Covic je valjda mislio popljackati cijelu drzavu pa onda napraviti treci entitet sto bi za njega, valjda, bio spas od zatvora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obracun jqkuza
Covicu licno mislim da si tu ovom svom BIH kosmaru jedan teski i dobro kamuflirani defanzivac u urusavanju ovog sistema.Tvoj pakt sa Dudkom jos prije 2 god u Mostaru sa Dudukom tek sad dolazi do izrazaja i to upravo u Stocu.
@AQmega13, zamolio bih te da ne vijedjas majmune.
Koji lik jedan dan radi na rusenju drzave ciji je dio predsjednistva i dizanju nacionalnih tenzija vec drugi dan je demokrata prve klase kojem licemjerni pojedini Evropljani apalaudiraju .
predsednik Mile:''RS ce sada razmišljati na koji način i uz koje procedure da prekine taj sporazum i da se vrati na prvobitni Dejtonski dogovor koji podrazumeva da Republika Srpska ima svoju vojsku". http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=01&dd=10&nav_category=167&nav_id=1218788
@Muha994 nula? jeste li zabranili referendum, jeste li zabranili proslavu 9.Januara, jeste li zabranili prisustvo vojske na proslavi..jeste li ili niste? I, sta bi? Razbudi se moj muhadjeri..ti si jos sanjiv Sto se tice finansiranja necemo vise uplacivati za OSBiH..to je barem prosto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje got Hrvati imaju prednost nad Bosnjacima (Mostar, Stolac, sad cujem i u Kiseljaku postalo veselo) rade slučaj od tog grada. Kad bi Hrvati bili pametni i isto radili po Uskoplju,Fojnici, Travniku.
Pa blokiraju svako moguće formiranje OV-a. Primjerice o Kiseljaku se ne piše, ali SDA ne dolazi na sjednice OV-a, jer žele da predsjedavajući OV ima profesionalni status tj. ured, pomoćnike i sve što iziskuje nove i dodatne troškove. Uvijek traže neki razlog, bio to grb, imena ulica, dan općine, sada žele općinu natjerati na novi trošak.
Stolac je u HRHB i ne znam šta želi nacionalna manjina takozvani Boooošnjoooci
Bošnjaci prestanite više j** U Stocu zivi 8400 Hrvata i 5500 Bošnjaka. S druge strane Uskoplje Bošnjaci 12000 a Hrvati 8600. Mogli bi i mi isto tražiti u Uskoplju sto i vi u Stocu.
Čoviću, Muslimanima otvoreno reci da Stolac potpada pod buduću hrvatsku federalnu jedinicu. Što ne znači da Muslimani neće imati ista prava kao i Hrvati u Bugojnu, Konjicu, Fojnici ili Varešu...
Obiđe li on ovaj Stolac inače? Ne samo on. Jeftino.
veceg ljigavca u zivotu nisam vidio sjeme ti se zatrlo pogano, licemjerno, ustasko
kakve trgovine, kakvi odnosi??? Vi ustase hocete podjelit ovu drzavu sa cetnicima ko i za vrijeme rata, to je i budali jasno... Nema vas ni 7% i hocete konstitutivnost, pa vise je Cigana od vas... Dosta je vise vaseg sovinizma, smradovi, treba zavrsit sa vama jednom za sva vremena
@ziganteli 18,7%, Odbij Fikreta.
Hahahaha! Ajde kreni keru, završi... da vas izgazimo jednom za sva vremena
red Mileta pa red Covketa...bosnje na reanimaciji
@Boba70BG uhhh Bake nam bolji posao zavrsava od Mileta..Bog da ga pozivi @MarshalTito1 nemoj marsale vise da nas spajas leba ti..neka nas ovako
@predsednikMileDodik,druga ti je bas,bas dobra.Daleko im lepa kuca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a kako bi bilo da se, recimo, dogovorite kao ljudi, oko bilo koje teme? a ne da kmečite jedan na drugog i na trećeg unedogled