Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjave jednoga senilnog starca nije vrijedno pomena, samo nazalost, posvecuje mu se previse pozornosti, pa cak veoma cesto izgleda i jadno, bjedno...gdje njegove izjave nemaju blage veze sa zdravim razumom.
Ja cu ovim franjevcima fakat pocet kurban i zekat nosit. Vise oni rade na Bosni i Hercegovini nego ovi nasi minderaski papsoni.
de vi recite kako je i sta je pa moro.ni u ustavu bih pise da su HRVATI konstitutivni narod bih-a znaci HRVATI jeli kontate glu.pe bal.ije ta nismo mi HRVATI ko vi pa da mijenjamo svoj naziv i povijest svako 10 godina! ali sta ces ko ce vas nauciti jos ste u 1430-nekoj god. ausa u spilje na BI tamo su vam domovi. a o tome koliko nas ne vole govori podatak da u sveopcoj recesiji Hrvatska izdvaja novac za bolnice i sveucilsta u Hercegovini a i to da svake 4 god.glasamo za vlast u HR. zato jos jednom odj.ebite u skokovima i komentirajte bali.nske clanke i svoje po.turice!!!!!!!!
ne moze se to objasnit njima oni su ti ko ovce samo se furaju da su hrvati a sami znaju kad odu u hrvatsku i progovore da ih oni tamo gledaju isto ko i nas ostale sa ovih prostora tj. kao gosta koji nije dobrodosao.ne treba ni spominjati njihovu odbojnost prema hercegovcima to ovi\"HRVATI\"znaju vrlo dobro.
Shvatite vec jednom. Ako ste hrvati idite u HR. Ako ste hercegovci onda ste hercegovci, ako ste iz srednje Bosne onda ste Bosanci. Bosna je sastvaljena od Islama, pravoslavlja i katolicizma. Kako je bilo prije 1000 godina ne zanima nikoga (osim srba, oni jos zive u godini 800.) Niko se danas na svijetu ne bakce sa tim stvarima.