Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupština Tuzlanskog kantona broji 35 članova. Nova parlamentarna većina koju čini 21 (DVADESETJEDAN) član glasa za smjenu najnesposobnije kantonalne vlade ikad. Većinu pored SDA čine HDZ, BSRZB, SBiH, BPS, pola SBB. Pazi sad: SDP u Tuzli poteže vitalni nacionalni interes (preko svoja dva podobna Hrvata) jer su smjenom nesposobne vlade presmotanog Seada Čauševića ugrožena prava Hrvata. Ponavljam da HDZ nije potegao vitalni nacionalni interes Hrvata jer oni smatraju da je to totalna glupost.
To je onaj isti Čović što ga Zlatko nije godinu htio. Toliko ga nije htio da je uzeo diletantski HSP i kobasičarski Boljitak samo da formira vlast bez HDZ-a. Pa se onda predomislio i pozvao HDZ ali se nije znao rješiti HSP-a i Boljitka. Kao i bezbroj puta do sada Zlatko Lagumdžija i njegove sluge su dokazali da su nesposobni nisu nizašta osim da budu opozicija i jedan fini korektivni faktor društva. Velike pričalice (i ovi vaši komentari to dokazuju) a nikakvi radnici. Unazadio je Bosnu 10 godina i vratio je u poziciju da ništa više nije sigurno. Rasklimao je FBiH, unio podjele među Bošnjake, uzdigao Dodika, izgubio Komšića.
Slucaj Sejdic-Finci bi se trabo rijesiti i dogovoriti u parlementu, glasu naroda. Ne u privatnosti lidera 4 ili 6 partija.
Obični zelenaš koji bi i pleter i šahovnicu i slavnu nam povijest prodao za pišljiv bob. Nije on ni "H" od Hrvata, govno tuđmanovsko.
Kako se sa vama dogovoriti kada kroz institucije vlasti nastojite u BiH želite instalirati genocidnu, ratnu Herceg-Bosnu. Ne ide to tako pajdo.
Svi samo pametuju da bi doslo do odgadanja izbora pa da mogu vaseriti jos 4 godine svi pristaju ali da je tresnja u njihovoj strani e nemoze tako nigdje u svjetu nema da vecina popusta nego se manjina malo rep savije ko u cjelom svijetu vi bi sad krojili gace BOSNJACIMA AKO CEMO BITI BOSANCI ONDA CEMO BITI SVI I MUSLIMANI ,HRVATI I SBI ILI SVI BOSANCI ILI SAMO POSANCI IMAJU PREDNOST JER SU U VECINI DRAGI MOJI .
Sve ova potreba za formiranjem i cetvorke i sestorke, je proizasla iz toga sto je SDA bila na vlasti proteklih 17 godina i ostavila pustos iza sebe... Tesko je popraviti njihov nemar i neodgovornost prema drzavi, tako da je logicno da postoje neslaganji i razmirice.
nista se ovo nebi desilo da SDA nije pravila blokade i opstruisala rad nove parlamentarne vecine, nije im izgleda malo bilo sto su unistavali drzavu 17 godina pa sad povlace koje kakve vitalne interese (kada su u pitanju njihove fotelje) i zele da dokrajce rusenje BiH
ti si fakat zreo za ludnicu
Sandro opet nisi popio terapiju. Danas nema crtanih!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo nam nemoj jos i ti pametovati ekspert