Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje doveo mudzose u R BiH?! Tudzman i bratija sa ciljem uvesti nered u dijelovima pod kontrolom Armije( teroristicki napad na komandu u Zenici i Visokom 93). Nakon hapsenja placenika oni uspjevaju iz zatvora pobjec i onda preko liniji hv za Hrv!?! Svaki mundzos koji je bio u Bosni zapisan i dobio je propusnicu iz ZG! Nisu oni mogli sjist u avio i eto ih
"Također je kazao da bi se založio da se u BiH osnuje neki fond za isplatu štete bivšim logorašima." A ne, pardon mr. čović, fondovi za to neka se osnuju u lijepoj tvojoj i lijepoj dodikovoj, ne misliš valjda da će Bosamci sami sami sebi isplaćivati štetu koju su joj nanijeli pomenuti vaši lijepi agresori!
Meni ono ne liči na Čovin potpis.
Ti si sljedeci
Kakv si ti smrad Covicu.
Idi pregledaj miletu debelo crijevo, u dva oka :D
Da sami sebi plaćamo štetu?!! Aha. Aha.
Jadranko Prlić nije nacionalsta ni veliki Hrvat. Čovjek je "zavaljen" od strane Mate Bobana, Tudjmana, Šuška i ostalih kriminalaca. Nije potpuno nevin - ipak je bio premijer Vlade HZHB u vrijeme otvaranja logora, etničkog čišćenja i drugih zločina koji su počinjeni u tom periodu. Nije smio da se brani od optužbi koje su ga teretile jer bi time ugrozio sigurnost svoje obitelji.
Što vam znači riječ izrobljavao? To je neka izmišljena novotarija u izmišljenom bosanskom jeziku kod izmišljenih tzv. Bošnjaka.
Covic je u velikoj panici, mlati gluposti. Mogao bi on ubrzo da jednostavno iseli se iz BiH s obrazlozenjem da ne vjeruje pravosudju BiH.
Covica u hag
Covic sada prdi na usta. Mnogo prica malo kaze. Zatvorenici radili u Sokolu po potraznji Sokola. Covicu, donji si. A to sto predlazes osnivanje fonda za logorase...zakasnio si 20 godina. Sad je vrijeme da agresor plati.
‘Zarobljenici’ nisu zarobljenici već Mostarci koje je tuđmanov hvo odveo iz kuća u cilju okupacije Mostara i Hercegovine i time radeći za interese hrvatske. Ova gnjida čović je izdao svoju zemlju BiH radeći za interese hrvatske i srbije a zlostavljanje Mostaraca i Mostarki je samo dio UZP
Znaci bilo je zatvorenika jelde...
Špico taj fond koji spominješ ce Hr kao agresor da osnuje i placa...
Soko imao ugovor sa Boeingom do 2009, zamislite sta bi Soko bio da nije bilo rata...