Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guranje Komsica jedna od vecih gresaka Bakira, to se sada dovro vidi
eto vam bakir..najveca izdajica koja zarad fotelje sjeba ovo malo sto osta..
Ako sa dva entiteta drzava bukvalno nemoze da bude u gorem stanju zasto bi tri, pet ili 10 sada napravilo neki preokret. Zar nije logicno ukinuti sve entitete? Ali ovo je prica za malu djecu. Hoce sto i Srbi imaju da bi Srbi sutra u paralelu sa hrvatima objavili odcjepljenje.
Dok je trajao film festival u Mostaru, najnoviji Audi je ostao upaljen 3.5h i tako je toplo auto cekalo Covica jer je prebijao guzove na stolici. Najveci neprijatelji Bosne, a najvise profitiraju na istoj.
Ma Bake odvedoi to govedo od covjeka pravi onaj ostepler. Dodikov vidis mu na faci. Dobi ces ,3kurca i a kamoli nesto drugo. Sto ti dodo nevrati hrvate u sumsku tamovas nema o posto svi se okolo satajeva privukli i samo mjaucete ko. Kurave
"Što se tiče kanala Herceg-Bosne, imamo 100 kanala, pa neka to bude eto i 101., rekao je Izetbegović o ovoj temi." Ako je ovo istina, onda je "nas" Baakir popustio u svemu i dogovorio disoluciju BiH, i to jos otisao UZP-ovcu dole na noge.
Sta je bilo, ko dir'o? Stigao vam Reinhard P. pa pokusavate 'zakuhati', jedino vas rat i haos mogu spasiti od casova klavira? Samo budala moze pristati na vase igrice drugi put.
Kome se ne svidja ima Republiku Hrvatsku i vec sutra nek se nadje na teritoriji te drzave i nastavi sa Ustaskom politikom, treci entitet dobiti necete nikada.
Alija je otkopao grob ovaj njegov trezoras ce nas sahraniti
Bake se izherio ko da ga promaha ubila.
ko biva Covic i Katolici nece treci ali posto su bosjaci nevaljali onda bi se oni mogli naljutiti i napraviti treci,tako zvuci!
džabe tražiš svoje "rješenje" u okviru važećeg ustava, tamo ga nema. ali imaš problem da shvatiš jer ne razlikuješ ojvir ustava od okvira rušenja ustava
Eto, hvala Bogu pa su dvojica lidera napokon demistificirali pitanje 3 entiteta kao rezervnog strasila. Kao Hrvat, zelim da Hrvati i Bosnjaci u FBiH prestanu s tenzijama, te da odlucnije krenu jacati FBiH i gospodarski i politicki jer stabilna FBiH je kicma BiH, ali se moraju jasno definirati naruseni mehanizmi koji omogucuju konzumaciju pol. prava Hrvata kao konstitutivnog naroda, a ta prava su debelo derogirana u proslosti. Gradimo mir i slogu u FBiH i BiH!
@Croatinho Katolici, pogotovo ovi iz Hercegovina nikad se nisu i nece kaniti treceg entiteta i finalnog i konacnog odcjepljenja. Sto ih je manje u Bosni oni postaju sve radikalniji. A sto su radikalniji sve manje mogucnosti da nadzu neku svoju svrhu u danasnjoj ali i buducuj BiH. Sve u svemu sami su krivi.
Pa ako ćemo pošteno, narod im je sve ovo i dao i to velikom većinom..ali se narod očito ne pita pa se ovako ispusemo malo i udri dalje sutradan dok se tastatura ne užari a godine prošle...jednom će nas djeca pitati a babo šta si radio...ma sine da vidiš šta sam im sprasio po komentarima sve na člancima...ali babo nas komšija izgradio kuću i oni idu na more ...šuti mali samo da još ovo napišem pa će on vidjeti boga svoga...
Ja ne znam sto se pva dva papka sastaju, oni nisu izabrani niti za ijednu poziciju pa ih to cini nebitnim faktorom.
Dobit cete Kurcinu blago receno ... Zasto izjednacavate zlocince sa nezlocincima stoko balijska
Jeda trećega ?