Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada vi nas nećete odvesti u EU. U EU postoje zakoni o ispitivanjju porijekla imovine, a to nikome od vođa ne bi odgovaralo. Završićete vi sva pitanja, ali do kojeg Decembra? Možda nekada oko 2025.
U upitniku između ostalog piše i : Imate li zakon o porijeklu/podrijetlu imovine i da li se sprovodi? I tu našoj teladi od vlastodržaca se zamanta i oslabi krvna slika. Jedan zakon mjenja sve. Stići će vas kletva starih mistika
Ubleha na cijem terotiroiju HDZ i hercegovine nema uopste drzave BIH..ne priomjenjuju se zakoni, ne naplacuju se porezi, stite si kladionacarske firme, mafija i svi ostali privatni tajkuni koji izvlace novac iz narodng budZeta BIH...a ovamo se krije pod maskom covjeka zeljng evrope.... kriminalac koji je trebao zavrsiti davnij dana iza resetaka.. Evropo jel vi to vidite ?????
Smanjite astronomske plate u državnim agencijama i javnim preduzećima i i eto "akciza"!
Do sredine decembra ... Početkom ožujka .... Prije ljetne pauze... A , da ..izbori idu , pa mislim da neće moči ...nego posle izbora....i tako... Itd , i td ...Klasika stožernih ubleha. PS: narode , progledaj i ne dozvoli da te seoske varalice i bitange je...u....u zdrav mozak.
Koje godine? Ne lazi!
Ne mogu balije na 3 pitanja odgovoriti da ga je...s..
Ovaj lik je pravi konj... Gura nas u NATO dok druge zemlje planiraju istupanje iz te organizacije.Evo kakvi su clanci u Slovackoj... ,,SLOVAČKA UDARILA NA NATO?! Ne štiti našu zemlju, a gura nas u sukob sa Rusijom, OTKAZUJEMO ČLANSTVO!
Steta sto je Wolt Disney umro prije njega mogli su i jedan i drugi proslaviti po Covinim izjavama
Lažljivi od Slobodana Miloševića
Pozdrav Bosno , Na robiju koji lazu i ne ispunjavaju obećano .
vidim svi krive Covica a ne krive one koji samo sjede i ubiru velike novce..budite realni covjek nesto hoce postici a mi mu zabadamo noz u ledja..pa jeste li vidjeli da sa Bakirom nece ni da pricaju osim Erdogana..izgleda vama ovakvo stanje odgovara..
@Dobrisa samo kukaju a nista nerade i onda im svi krivi samo Bakir dobar..
Boli me rac*ku
Kada će biti usvojen novi zakon o penzijama koji je odbačen zbog hrvatskih poslanika.
Demagog svjetski.
Pozdrav Bosno , Laz, sve je laz ,lazete nas i ponovo laz.Nikakvoga dogovora i napredka ,samo lazete nas i svijet .Samo na račun lazi ostajete u svojim stolicama , narod zaslijepljen lazete.Vama lijepo a ostali ko vas jeb....! Izazivate i provocirate krvave okršaje samo da odrzite se na vlasti.