Komentari (531)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i Bake vise nismo u vezi. Fino pise na Fb da sam sa Dodikom u vezi. Unffolowww, unlikeee
Koja supljoglava ti je napisana. Samo da mi je znati ko ti daje supljoglave lajkove?
JADNA TA DRZAVA U KOJOJ SE PITAJU MANJINCI KOJI NE PREDSTAVLJAJU STVARNO NI 35% POPULACIJE! Evo ova dvojica i da predstavljaju sve vrece austrougarskog i ruskog zita za koje su im se pretci posrbili i pohrvatili krajem 19. stoljeca, pa to je opet duboka manjina populacije ove drzave i to manjina ispod 40%. Pa veca procentualno je manjina u Crnoj Gori, nego u BiH. Veca je procentualno manjina u Makedoniji nego u Bosni i Hercegovini.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Čović aktivno radi na povratku hrvata u entitet pi si. Njegovim dolaskom povećao se njihov broj. Sad ih je ukupno 9! ;)
Jedini sklad koji postoji kod svih ovih glavatih govana je isti smrad
Kako ne postoji? Zar ti nije Bakir dao sta si pozelio?Bakir podijelio pozicije svojim uhljupima a ti svojim. Htio bi jos? Dace Bakir, dace, njemu je seher dovoljan.
don dragance od radobolje otisao don miletu od laktasa da se pohvali da je vatikan najzad priznao drugo providenje u medugorju posto je niz stranih vidioca sa suzama u ocima i osmjesima na licu potvrdilo ukazanje fiskalnih kasa i racuna u doduse ne svim ali u nekim objektima te su zahvalni don miletu i gradskim ocima medugorja kao i crkvenim vlastima
Bosnjacka matematika je vrlo precizna a to je vrijeme radi za nas matematicki za 25 godina srbi ce bit manjina a hrvati ce biti statisticka greska
allahu ekber
Ovo me podsjeca na sastanke boban-karadzic u becu 1993 kad su dijelili bosnu i kes
badava se sastajete.
Ko dve marionete ti i ja neko drugi plete konce nad nama
Koji yebeni autoput B. Luka - Kupres, komu to treba . . . ???
Covic je najvece zlo u BIH!
Naslov bi trebao gasiti:Sastala se dva katila, gori i gori od goreg
vidi moćne mape iza haha xD
Sta se dobije kad se sexaju Dodik i Covic lini Crno Gorac.
fakat pederski djeluju....
moze nek se ukinu strane sudije, onda nek se uvedu sudije na osnovu rezultata o popisu stanovnistva tj. 5, 1 bosnjaka muslimana, 3.1 pravoslavaca bosnjaka i 1, 4 katolika bosnjaka tj. 5 bosnjaka m, 3 bosnjak p i jedan bosnjak k. plus jedan iz ostalih i kako se kaze mirna bosna ai hercgovina bogomi. To su osnovi demokracije u koju se svi kunu ovaj demokratski princip treba nametati ako se covo i dodko ne slazu sa ovim sto ima sad.
kad dodje fino lipo do rata opet ovaj cumez od biroa na slici ce prvi goriti