Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz Dodika, najveći rušitelj Republike Bosne i Hercegovine
@kIixHR ...Slaviš UZP kao najveću tekovinu svoga naroda. Horor.
herce bosna se gradi.. a urbani rokeri kuju zavjere sa hdz i snsd kako da sruse sda.. kazu.. dolje nacionalisti
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pravda za Blaža Kraljevića !
Pola pije, pola Sarcu daje
@gooUser1567097558 Da je bilo po blaževom sad bi ti ko Hrvat muslimanske vjere zivio u NDH
sto je smjesno. Bivsi komunjara trazi da odvoji i zavadi narode i ta politika je ubila "nacijonalista" koji je trazio logicnu zemlju : Blaz Kraljevic. Koja ironija.
Da se posjetimo Herceg-Bosna samoproglašena tvorevina, a njeni osnivači osuđeni pred međunarodnim sudom u Hagu za UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT!!!
dragi čoviću, hvala na čestitki, i mi tebi čestitamo! HERCEG BOSNA ŽIVI VJEČNO!
Promicatelj evropskih vrijednosti Dragan Čović slavi UZP i osuđene ratne zločince, apsurd
Poserem se na tzv hzhb
Gdje ti je jaran,slušam ga juče u dnevniku federalne tv,pa zar takvo čeljade može bit neobrazovano,dijete iz prvog razreda kultrnije je od Laktaskog hoštaplera.
UZP
Ja kako znam ta tzv Herceg Bosna je postojala 2 godine I ne postoji vec 26 godima. Sta vi bgt slavite 😂
Poglavnik na obljetnici ndh
Škutorska je tuga pregolema. Vlahokatoličija ima problem pregaziti plitak potok zvani Herceg-Bosna, postidjeti se i ostaviti ga konacno iza sebe. To samo govori o njima.
@gradi1 glupane, moj djed se poturčio dok je tvoja baba dizala noge Turcima. Pa ti sad cmizdri.
Chiliricar
Mi vise nismo ni ovce, nego ovciji izmet...
Takozvani hrvati Covic obiljezava takozvanu HR-HB. Cirkus
Zar ovo nije Bakirov koalicioni partner u vlasti, pa kako je ovo bakirov koalicionni partner, a slavi UZP koji je presudjen u Hagu, pa zar bakir sa njim ne bi trebao imati dodirnih tacaka, a oni izgleda haveri, malo je reci. U biti, da nema jednog, ne bi bilo ni drugog, ko rodjena braca
Udruzeni zlocinacki poduhvat- herceg Bosna,a svi koji su ucestvovali u tome i koji slave taj udruzeni zlocinacki poduhvat, su zlocinci.