Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta rece o imovini? Bice nema nista. Da skupimo nesto ovdje? Sevap je
Od prijeratnog vozača stojadina do zaštitnika hrvatskih interesa.....Inače čova i nema gotovo ništa,jer je sve prebacio na rodbinu....Za ovog je i al capone mala maca...Ovaj maj.mun je skrenuo tok jedne rijeke,tako da je ovo nivo one sjevernokorejske bud.ale
To što dotična lopuža laže - znamo, ali što želi da Dodika ubaci u državnu vlast - znak je opšte opsnosti. Čović se ovime opasno igra, jer želi da sadašnju koaliciju iz RS-a pošalje putem DF-a! Opasna varijanta, naročito za SDA. Dali sve to moćnici iz SDA vide, a možda misle da tako treba. Treba im novo Karađorđevo?!?!
Tako to radi pravi lider.. Hajd nek vam Bakir odgoviri na bilo kakvo pitanje.
Nek si covicu kad znas! Bolje i ti nego jebeni dodik! Za mnom merhamet trci sta god hocu da maznem sjetim rijeci rahmetli babe atifa i ostavim! Tako i u ratu bilo ! Ja u rov a komso na bilijar a danas komso q7 a ja ko prosinecki u carapama! Sad sam se opametio ako se zarati moj je q7 a komso ce ovaj put u rov taman ga ja vodio
Kad većini u BiH religija ne dopušta gengbengove, barem se ista daje duhovno i devotski zadovoljavati kroz navedene faktorčine.
Vidio govnar da su sportisti izbili na naslovnice, da su se poceli druziti narodi pa veli ne ide to tako, jer ako bude sve u redu onda nije on zvijezda veceri, pa ce sa onim cobanom i grbavom spodobom iz laktasa i crogorskim pascetom pokusati da opet u prvi plan vrati prijetnje, nacionalnu ugrozenost i ko zna koje sve perverzije mu nece pasti na pamet.
Joj i zastava naopako okrenuta u sred predsjedništva !!!
Dokle ovako više ?
namjera mi je otvoriti u SA prvi gay club i prvi staracki dom za gay populaciju . sto mislite postovani gradjani i gradjanke?
...e zamisli, i kolače im poslužili..
Nije i svog džepa nego i tvog i mog. Tako oni svaki dan.
Svaki put kad im treba nešto da proguraju,Dodik i Čović "aktivitaju" Šćepu.Tako su doneseni svi šteni zakoni i odluke.Od zakona o popisu do zakona o prebivalištu. Ko će ako Šćepo neće..
na svakom ovom prijemu dijele kolace koje niko ne pojede. evo ovde 40 novinara plus kamermani = oko 50 kolaca. sta ce sad biti sa tim kolacima? javna kuhinja ili...?
A koga boli neka stvar za ove majmune, vidjeli smo prethodnih dana da se itekako moze zivjeti bez njih!
Ravnomjerna raspodjela prihoda , gdje ce livno dobit isto kao tuzlanski kanton jer livno pije janu , pere saponijom , jede argetu .... I da dijelimo na isto dijelova nek odvali hrvatska svog dijela jer njima grade fabrike i dizu proizvodnju
Svaka ti zlata vrijedi ljudino,top komentar, ja da zagreb snabdijevam,e neće moci
jel ovo placena reklama? Nema tih para za koje bi ja ovakvima (moralna gov.. ) popravljao imidz. fuuj