Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka Čovićeva izjava ide u smjeru: " I dalje sam optimističan,.. ja se nadam skorom dogovoru,....u narednih par dana ćemo sigurno postići sporazum,... čovjek obećava a sabotira sve što se da sabotirati !
Sto nebi bio optimistican kad mu je nedavno Bakir preko Kozarica cerkicu uhljebio u CBBIH u sred Sarajeva,a i stan je dobila u Krancevicevoj.
pa pravo političarski.......sve je med i mlijeko....i bit će bolje jednog dana nakon ramazana....
(T)ko zna šta znači "ubleha" i "ublehaš", taj fantastično razumije retoriku Draganovu.
Bez obzira na sve razlike i neslaganja, s Hrvatima se može napravit suživot jer je njima najvažniji kvalitet života, biznis, ekonomija...Dok sa servaljima je to nemoguće jer oni još sanjaju veliku Srbiju, vode se događajima od prije 500 g., maštaju da će opet bit rat pa da mogu ubijat itd.
trpa nas ovaj Čović godinama
Ka koga vi više lažete.Pa i ono malo dijete zna da je vaša generacija sve usrala.
Naše Predsjedništvo nema snagu da nešto pomakne, ali dr. Čović i gosp. Izetbegović kao vođe stranaka imaju. Nažalost, gosp. Ivanić tek treba doći u poziciju da bude vodeći faktor u Republici Srpskoj, ali njegov izborni rezultat ohrabruje da će i tamo vremenom doći do promjene na vlasti. E, a hoće li to oni - mislim pokrenuti promjene - sudeći prema komentarima, teško. Ako je istina da je kćerka dr. Čovića dobila posao u Sarajevu i stan, to je odlična vijest. treba I kćerku i sina gosp. Dodika zaposliti u Sarajevu, a podmladak gosp. Izetbegovića u Banja Luci.
To Čova sad imaš priliku da s pajtosima Lijanovićma sjebete još ovo malo ekonomije šta ima , samo uvoz i to bez carine i poreza ali si opet bolji od one karikature Komšića
Ne vidim razlog za optimizam. Ključna pitanja vi ne možete riješiti za 150 godina, a ne za 15 dana. Ključna pitanja su kao prvo pokretanje privrede, suzbijanje sive ekonomije, itd. Tek kada se na ovom planu nešto pomakne, možemo svi bioti optimistični. Ne riješđavaju se krize zavlačenjem ruku u džepove građana.
@poskok3, zašto pitaš? I da li si sarkastičan? :)))
@poskok3, osjetila sam tvoj cinizam, a to nije ok. S'obzirom da nam je stanje u Državi ovakvo kako jeste i da je glavni krivac stanju politička vlast i GLUPO mi je doći na temu i praviti šprdnju na račun bijede naroda, skretati sa date vijesti i iči u prilog onima koji nam kroje sudbinu. Ozbilnja sam da shvatim u kolikoj smo krizi i tako nastupam sa svojim komentarima. Svaki drugi komentar, a mimo teme, smatram glupošću i nedozrelošću, pristrasnošću i nekost. Lijepo je malo se našaliti, ali mislim da je bolje uputiti konstruktivnu kritiku na rad ovih neznalica i nesposobnjakovića. Pa oni su školski primjer kako se ne vodi država, odnosno, kako se država razvaljuje, a u svemu tome ispašta narod. Nije potrebna nikakva mudrost niti političko znanje da se ne vidi otvorenost njihovog nerada, neznanja, javašluka i da se vidi da oni nisu u vlasti za dobro države i naroda, nego za SAMO svoje dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kada budes isao u posjetu srbiji nemoj zaboraviti da povedes svog ahbaba laktaskog vozda
Čoviću KRALJU!!!!
"Kljucna pitanja" veli covic! Kljuc napretka su ljudi u bosni koji su toliko zatupljeni da takve poput tebe trpe 20 godina i vise a zatim kukaju kako je jako lose. kad dodju barem malo sebi mi cemo naprijed mada sumnjam da ce ikada koliko su svi narodi ograniceni u bih.
https://www.youtube.com/watch?v=-9Th_sv34n0
sjaši kurta d auzjaše murta........a dorat vazda isti (ubogi narod). hajd ba, nismo jedina zemlja u kojoj su na vlasti kriminalci i nacionalisti :)
Dobar je to čovjek....NOT !
mile je sina ozenio, u dobrom je raspolozenju, referenduma nece biti