Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahhahahaahahaaaa. Ti, krivousti, si velika marioneta i takav ćeš da ostaneš do kraja života. Ostalo ti je da se još da se po birtijama sastaješ sa miloradom i da se pojavljuješ po hdz kancelarijama u zagrebu kao kućni ljubimac.
mrrrss ustaso i lopove
đorđe, vi ste izgleda i dalje u zabludi da vam je pametna ova politika sa cetaljima. Kako će vas poglavnik dodo odhebati, niste ni svjesni. Bivše naše komšije
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
pa po tebi Čoviću nisu ni trebali biti izbori.odjebi čobane.tebi treba đžoka i stado ovaca.
usta ko Detinje Du..e, s tim sto Dijete pusta to sto manje Smrdi nego to sto ti iz Usta pustas...
Umjesto promjene izbornog zakona da se borio za donosenje zakona o porijeklu imovine dobio bi glasove al neznam gdje bi na kraju zavrsio...
Moze on sada pricati sta hoce, proslo je njegovo.
Kad neko zeli da ocrni drugo, pa mu nabroji sve ono sto ''krasi''njega samog
To Dragane,al samo nek je sve po zakonu i ustavu!
Smiješan si Čoviću. Ti si jedan obični ratni profiter i sponzor ratnih zločinaca. Vidi se da ne možeš nikako preboliti to što si ostao bez fotelje člana Predsjedništva i što više ne možeš odlučivati u ime BiH i predstavljati je u svijetu. Priče o dobrom rezultatu HDZ-a na izborima i kako je to najbolji rezultat od 1996. godine su smješne. Ako pogledamo broj hrvata koji živi u BiH i koliko ih je izašlo na izbore, niste dobili više od 20% podrške.
Zar ti nije jasno iz rezultata izbora da je HDZ napredovao ali samo si ti tropnuo. Odnosno tvoj dugacak jezik. Svako negiranje postojanja Bosne i Hercegovine vodi ka propsati. To trebas jednom vise da shvatis. I nemoj svojim gubitkom uvlaciti Hrvatski narod.A Dodik nista gori ali ni bolji od tebe, obadvojica teski NACIONALISTI i samo gledate svoj licni/osobni interes. Fuj smradovi.
Čović "Dodik je političar koji ispunjava obaveze,drži rijeci i nedvosmislen je" Covic je srbin
Ne moze covjek da se pomiri sa cinjenicom da je izgubio i gotovo.. ne brini utjesit ce tebe Dodo
Ako ne pušiš gori ti štala.
Ovaj baš umislio da ni gospa neće opstati bez njegovog pristanka. Smetljara treba odstaraniti kao maligno tkivo...
Dodik i ti dobri za evropski put BiH? Hahahahahahhahahahahaha pa lik jeste duhovit mora mu se priznati...
treba protiv ovog idiota sto hitnije pokrenuti krivicnu prijavu jer se zakleo (na pocetku proslog mandata)da ce braniti i stititi interese BiH i interese SVIH njenih gradjana(kad je bio clan predsjednistva) a on sve radio protiv BiH i bosnjaka kao najmnogobrojnijeh naroda u BiH.Da ima pravne drzave davno bih on bio u prdekani.Zamisli Traump-a da zaklevtu i radi za interese Mexica ili Kanade,otiso bi u 3 pm.
Komsic je zgazio krivoustu Dodikovu podrepnu muhu, hrvatskog gospodina Covica.