Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa se parcijalno neće moći izvlačiti iz ustava bih i uređivati izvan konteksta pravednosti ili nepravednosti cjeline ustava po kriterijuma bilo koga pojedinačno, posebno ako je u pitanju predmet već usklađen sa najvišim evropskim i demokratskim standardima. posebno treba biti obazriv na inicijative koje dolaze od sljedbenika presuđenih ratnih zločinaca i zločinačkih poduhvata i politika, budući da je unaprijed jasno kamo takve inicijative jedino mogu voditi.
Promjene izbornog zakona po želji zapadnih Hercegovaca podrazumijevaju teritorijalnu jedinicu za Hrvate! Nemoguće je drugačije riješiti taj zahtijev. To je znao i pisac Daytonskog ustava Holbruck i svjesno nije dozvolio hrvatski entitet. Zapadni Hercegovci su krenuli u ofanzivu i koriste sva sredstva. Kao što i priliči najpokvarenijem soju ljudi na ovim prostorima.
joj roknut cu se vise hebem ti i covica i ovo sve pa koji si djavo da te svaki dan moram citat izbrisat cu portale citat cu skandi i enigmatiku
Joj brata, de i mene zovi da mi kažeš za to hljeba ti.
MORAMO PRESTAT CITAT KLIX. Jer je “U”propaganda 100%
Ovaj Čović je debelo u nekom handu" Daj ba Čoviću od.ebi ba više sa pričom, kvislingu neotesani!!!
izmjenio tok Radobolje, pa misli moze sve 😂😂😂😂
Ovo su namijero napravli da Zeljko Kosic bude Precednik dabih mijenjaju izborin zakon kojice biti samo HDZ.
Ovaj ne odustaje, ako mu uspije ovo stvorit ce i 3 entitet Herceg Bosnu
IZ REDA HRVATSKOG NARODA!!! a ne “hrvatski član” Predsjedništva. Sjedi, 1.
Gospon' Cuvic idi u Poljsku i reformisi je....
Kakva ljubav u pederaciji.. Ko će koga prevariti. Što podmuklije.
Čović i Dodik su dogovorili treći entitet. Sada se parafira međunarodna podrška i bošnje tu ništa ne mogu. Svakako smo ih izolovali u 17,8%. A dodatno će i dio Mostara morati da predaju.
E jesi naiavan, ko pita Krvate za nesto... Zivjela USA!
@bikavac slažem se. USA i još Izrael. Niko tako dobro ne čisti korov planete.
Srbi daju podršku za kompletiranje Mostara i formiranje trećeg entiteta. Hrvatima oko 30%, Srpska 49% ostalih 21% neka muslimani i bošnjaci podjele između sebe.
Karaj poturcenjake tkz bh palestince