Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa nas hoće kao građansku državu bez entiteta sa jednim predsjednikom, a ne ovako. Živjela Republika Bosna i Hercegovina :)
Jer ovakva Bosna nema budućnosti, samo građanska kakva je i bila dok je Bosanski katolici i pravoslavci slušajući Beograd i Zagreb nisu uništili al vratit će to Bosnjaci 💪
Mi iz SDA smatramo da nije uredu što se Juncker se ovim našim obratio k'o djeci s posebnim potrebama: odlično ste to obavili, imali ste 6 mjeseci, a stigli ste za 14, sjajno!
Ma vidis da se i ovako ibreti, nije mu jasno kako su ovako "sposobni" politicari i za tih 14 uspjeli.
@RazumaGlas Pofalio ih jer ne guze lijepi , pametni , sposobni neg uporni ))))))))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moremo se slikat :D
Joj jesu se svi krimonalci okupili...kupi mi majko top 😂
Šta to meni znači. Ja sam sa putovnicom odavno u Evropi. Boli me neka stvar za ovom rvorevinom. Dok traje drž. pisao, dobro je. Uzimam gdje gid mogu i onds polako u LIJEPU MOJU. Ali još uvijek ću uzimati od ove tvorevine. Treba namaknuti još paradok se nije raspala.
Ocito da Juncker jos nije skontao sa kakvim se hostaplerima susreo
Hvala SDA, zivio Bakir.
gang bang
zaokruzite odgovor: Da li ste ikad dali ili primili mito? Da - (Ne) Moze cvaja da zanemarite pitanje?
da smo od pocetka istjerali ustase i cetnike...danas bi bosna i hercegovina bila u EU
stado !!!
vidim dodika ,došao u predsjednistvo. znači ništa od obećanog video linka
sve ovo treba pohapsit.
Treba proglasiti praznik zemlje završe upitnik za 5_6 mjeseci naši za 15 treba im cestitat. a kao nagradu ja bih svima predložio da nas na izborima pocaste time da opet damo glas nesposobnim da nas vode
Ja pripremila kokice da gledam, oni prije izasli nego sto su usli..
Koji idioti su ti nesretnici iz EU,onog dana,ako se to dogodi ikako i ikada,kada BiH uđe u EU,od tog trena počeće se ista raspadati i rušiti ko kula od karata. Nema te države i zajednice na kugli zemaljskoj koju naši satrapi i političari ne bi raznijeli i opljačkali ma kako bogata i jaka da jeste.
Kao da su ligu prvaka osvojili...