Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vi oduvijek pred očima javnosti radite u interesu BiH, a rasparčali bi je međusobno samo da vam se i najmanja prilika pruži. Povraća mi se od ovih hinja i podmuklih licemjera.
@BHLibekrit: Ti si vjerojatno jedan od onih koji ujutro mrze sebe, a navecer I sve ostale. Hrvatska je zemlja-prijatelj. Dokazala je to bezbroj puta. Jest, imali smo i neke nemile epizode, ali srecom kratko su trajale. Ne gradimo razdor i mrznju, nego slogu i zajednistvo jer kad god su HR I BiH bile jedna uz drugu kao partneri, nitko nam nista nije mogao.
Pa sto se onda bosanski katolici ponasaju kao da su svi odreda rodjeni na trgu bana jelacica, a neko ih je dovukao u hercegovacki krs i tjera ih da zive u ovoj stranoj zemlji, a oni jadnici je ne zele, pa kad vrc tu moraju biti, onda barem da naprave malu hrvatsku na tom toritoriju, u sjecanju na svoju zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hajd ne serite više.
Šibe
Svi vi zloćesti i pakosni komentatori ne mozete mrrzit, koliko mi mozemo voliti Hrvatsku i svoj narod
hebo majku kako uvijek ovaj trolerski osmijeh nabaci
Dva teletabisa
ustase
Kočničari-"predvodnici"??? Ha,ha,ha,ha,.... moguće samo kod ugroženih balkanskih indijanaca.
Hico je bio mala maca za ove. (sto se fasizme tice). Samo im jos kobila fali.
Ha-ha-ha........
Zato su jarani sa Dodikom, on bas zeli u NATO...
niste vi ničiji, samo svoji, pehlivanite na tuđoj muci i sebe ugrađujete u sve što se radi na teritoriji koju ste zapišali
šta kažete, de ponovite 😁😁😁😁😁😁
Zato hrvatima u BiH i jeste ovako "dobro", jer imaju prave lidere i predstavnike EU vrijedosti. Haj koga vi vise za.ebavate, cak i EU mediji vec odavno izvjestavaju o ustaskom i profasistickom djelovanju hrvatskih politicara na Balkanu.
ovi ce i sami sebe na kraju ubjediti.
Predstavnici kradje javnih preduzeca, kočenja i opstruiranja države i entiteta. Hvala
Kakva laž.