Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek je jednom i Bakir postupio ispravno.
Čović nije legitimno izabran, tako da ne može prisustovati ovom sastanku. To je činjenica. Bravo Bake neka ide i jedna normalna od tebe, poslije svih ovih fijasko faza. Je*o ruskog ambasadora, koji je prisustovao prilikom veličanja ratnih zločinaca.
A vi narode točite gorivo na Gaspromu ili kredite dižite u Sberbanci, Rusi su faktor iz sjene a Bake prva pozitivna od tebe ispravno gdje ćeš na večeru sa Rusima nit smiješ šta pojesti nit popit čaj
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo je nepostivanje BOSNE I HERCEGOVINE
Ovo je pokaz da Bošnjak mora ići kod Amerikanca i ljubiti pakaš i raditi na jačanju BiHa jedino tako ćemo dobiti pravu državu lobiranje i samo lobiranje dok nisu pomrli ovi što znaju sa kakvim zločincima i krvnicima živimo
Milorad Dodik nema podrsku medjunarodne zajednice jer imati bar polovinu iz UN od 193 clanice koje sjede a on nema ni 10 drzava u svoju korist.Onda nema ni podrsku Srbije a Covic isto oboje. 0% sanse imaju za svoje planove.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
RS se ne može odvojiti od BIH niti BIH opstati bez RS. BIH će se pripojiti Srbiji koja će ekonomski značajno ojačati (što se vidi iz priloženog, pogledajte samo aktivu Srbije, najbolja je u regionu). Za Hrvate i za Muslimane će biti dobro jer im u tom ujedinjemju niko neće osporiti status koji sada imaju u BIH, a to je Federacija! Znam da mi je gospodin Osmanović, geografičar iz Sarajeva davno govorio, da su Srbi lideri u politici i da je teško na tom putu njima parirati.
Takva vam je politika drugari. Bezbroj spinova i lazi gdje god se okrenes.
Ko vas je više željan, toliko ste odvratni više da se narodu povraća kad vsm face ugleda a i treći sa vama
Sejdo na aparatima
Može li mi neko reči kad su bili izbori za predstaavnike naroda??????Ovo su predstavnici parlamentarnih stranaka a ne naroda.
Mogao je poslati zamjenika koji ništa neodlučuju nepita ali prati o čemu se radi. Svijet vidi Srbiju i Hrvatsku kao garant mira na balkanu i tu se neće ništa mjenjati da li je sad predstavni bošnjačke najveće stranke na razgovoru ili nije. Ali Bakir nema ni savjetnika kao što je bio Muhamed Filipović. Tako smo i završili u srpskom šengenu umjesto u EU kad se ništa neradi drugi kroji.
Nek ste vi izabrali Komšića... Bujrum, jedite govna koja ste izasrali...
@gooUser1556013875 koji smo to mi
"Potrebno je saslušati legitimne predstavnike tri konstitutivna naroda". Bravo UN. Komša si umislio da predstavlja nekoga.
@gooUser1605370764 to ti je samo rekla Rusija, a sada ce ih UN pitati koga vi predstavljate, kako su vas narodi izabrali, da li postoje ti izbori za predstavnike naroda
je li neko poslao pismo Vijeću Sigurnosti ili UN-u ili opet Bošnjaci spavaju...??!?!?! ima li iko muda od bošnjačkih političara i da stvari fino nazove kakve i jesu i da Ruse prozove kao antibosanske i antidrzavne...?
rusija igra svoju igru u rusenju bih a bolesnjacima javno mnjenje kreiraju Trolovi i botovi sa klixa koji odrwdjuju smije li bakir ili ne smije ici na taj sastanak.. prema svemu sudeci cilj i jeste da ne bude kako bi ova dvije proruske kujice lajale sta zele .. da li je djaferovic, komsic ili neko uputio protestnu notu oko ovoga .. Nije a zasto nisu pa zato sto su svi glupi .. zasto nije i famozna fantasic four reagirala pa nisu boči njih TAKI za BIH bitno je R.Sarajevo
@x111taysonnnn sve bolesnjacke stranke su dno dna i ne vode politiku u interesu BIH nego samo vode uskostranacku interesnu pilitiku
UN dijeli Bosnu sa Dodikom i Čovićem. Napokon. Baš lijepo
Isilovci koji ne zele BiH kao Svicarsku ili Belgiju pjene..
Čović nije legitiman dokle god se ne provede odluka Suda u Strazburu da SVI GRAĐANI mogu birati i da budu birani. Mora doći do promjene diskriminatorskog Ustava jer bez toga nema u Evropu.
Dva hovneta na sastanku sa jos desetak hovana koja podrzavaju ono hinjski ova dva hovneta i hriminalca visokog ranga
Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda