Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže Plenki na ovu škutorsku, da su hrvati i škutori jedan narod hahahaha
Svima iz Juge je tako i zbog toga neprave dramu oko toga. Nama je naš ram, Bosna dovoljna. Neželimo ni veliku Hrvatsku ni veliku Srbiju. A ni agresori nismo nikada bili!
... a jest načitan
kakav covic zivi covjek 100 m od mene 3 puta ga pitao da me zaposli,i nikad me nije zaposlio niti ce😂😊😂a ovaj sa njim jos gori
Ovi katolici u BiH su klekli pred Vatikanovim siledzijama, tako su uzeli katolicanstvo i ime naroda koji ih je u Vatikanovo ime najvise klao, ubijao, silovao, pljackao, palio, te se prozvase Hrvatima. Obicni beskicmenjaci.
@Kurdistan samo poskok pod kamenom škutorije
Ma, Čoviću sve bi štimalo kada bi ti sertificiranim bosanskim Hrvatima objasnio koja im je domovina prava BiH ili HR! E poslije te priče sve bi se nekako uteslimilo. Ovako samo pričaš, kao i onaj o E-F1 u Sarajevu!
ahahhaha pa normalno da jesu,babe su im na istom suncu guicu suncale. Nek svaki od njih istrazi svoje porijeklo i vidi koja generacija im je doselila iz HR u BiH i prije koliko godina. zzzzzzzzz!!!!!!!!!!
Fra Slavoljub Bosnjak se u grobu prevrce od ove izjave "akademika":)))
pa popakujete kufere i slobodno se iselite u hrvatsku
Najveca podvala dvije Akademije znanosti SANU i Hrvatske, stoljece se petljaju u BIH i nastoje odnaroditi katolike i pravoslavce i prave od njih manjine u domovini, govoreci im o matici, a matica svih autohtonih katolika, muslimana, pravoslavaca je BIH... dok tu pricu prica Puljic, covic i sl. dovoljno govori koliko je pala u krizu vjera i crkva koja se prodala politici...
da kajem bošnjaci i hrvati su jedan narod u dvije države a za hercegovce ne bi znao rijeti hehe
Svi cije porijeklo stotine godina datira odavde neovisno koje su religije a prvobitno je postojala bosanska bogumilska vjera, kojju politikanti i aspiranti nikako ne mogu osporiti su autohtoni bosanci ili bosnjaci. To je nesporno. A nije zabranjeno da se neki prozovu ili osjecaju kao marsovci. A ovakvi politikanti kao Covic i njegove price su proste i otrcane, lazane predstave, a sto je ovo sve ovako i to je prost odgovor, sta bi politikanti radili i kako bi se bogatili.
mamu li ti ustaskuuu sprcim
Lazes, seronjo!
kad bi amerikanci poceli serendat koliko ima naroda i narodnosti ko je ko i odakle i kako su jedan narod sa 2 zemlje sve bi otislo u 3 pm...poenta je covicu da si paksu koji samo gleda kako koga zajebat i pokrast sto vise blentavi narod koji samo prica a nista neradi itd,,,