Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih doticnog gospodina da prijavim SIPI jer mu velicine plate i imovine koje posjeduje nije srazmjerno?
Dragan Čović - fašist i kriminalac iz BiH jedan od 3 glavna mafijaša koji operišu na području BiH a država nema snage da se izvuče iz njegovih kandži...Rak rana Bosne su SDA, HDZ, SNSD + nepismen, glup i ograničen narod...
Čović je jedini normalan političar u BiH.
u pravu si 100% nedostaješ im ti, blažica... i da bude udruženi
Ma jedes govna a burek marka
Čovinjo je apsolutno u pravu što se tiče Sarajeva. Sarajevo je danas grad koji je više očišćen od nemuslimana nego pojedina mjesta pod kontrolom ISIS-a i to su neosporene činjenice. Zločini Bosanskih muslimana prema ostalima su za ne povjerovati.
''Kada je riječ o selektivnosti u primjeni pravde, ja vjerujem da pravnom institutu 'udruženi zločinački poduhvat' nije mjesto u tribunalu, niti u bh. pravosudnim institucijama". sto ti je pravnik, pravednik i jos nositelj evropskih vrijednosti u bih.
nego neka objasni svojim ovcicama sto u bih, sto u susjednoj hrvatskoj da je po njegovom vidjenju prava i pravde kompletan srpski vojnopoliticki vrh iz devedesetih nevin.
Ja vjerujem da bi bilo pravedno sve clanove HDZ-a (na celu sa Covicem) zatvoriti na 6 mjeseci u Dretelj i da prozive isto sto su logorasi prozivjeli. Ne treba nam kolektivna odgovornost niti kaznjavanje bilo kojeg naroda. Cvrsto sam za to da se pravda sprovede i da dodje do pomirenja medju narodima.
Ali je razlika ogromna u tome sto su iz Sarajeva otisli srbi i hrvati jer su ih svoji pozivali da izadju... a vi ste ocistili bili Mostar i Banja Luku jer ste ih vi cistili i u koncentracione logore ljude stavljali.
Udruženi zločinački poduhvat je pravi naziv za ono što su hercegovački Hrvati napravili po diktatu Zagreba BiH.
Sukob izmedju Bosnjaka i Hrvata je poceo instrumentiziranim napadom, gotovo sinhronizovanim napadom vremenski Armije BiH na Trusinu i HVO na Ahmice, cime je tihi sukob prerastao u otvoreni sukob Hrvata i Bosnjaka. Bosanski Hrvati su se nasli u sosu jer su stajali rame uz rame sa Bosnjacima, dok hercegovacki Hrvati su eleminirali Hrvate koji nisu zeljeli ratovati protiv Bosnjaka (citaj Blaz Kraljevic), cime se desiok zaokret Hrvata u BiH po diktatu Zagreba
Ovakvim pojavama kategoricki treba reci svaki castan Hrvat. Zaboravlja on da je Hrvatska politika prema BiH bila licemjerna, da je Herceg Bosna bila protiv BiH, a time i protiv Bosnjaka, da je Tudzman vezao zastave sa Slobom, a Boban sa Karadzicem. Znaju Zepcaci dobro preko cije su teritorije prelazila kada je Armija BiH krenula u obracun sa HVO, isto tako znaju i ko im je pomagao. Nebi zivi priznali da su ih u sos uvalili hercegovacki Hrvati, kao i dobar dio Posavine...
Sve više se "etnički čista područja" legaliziraju, kao da ih treba uzdizati i zaboraviti da su nastajala teškim ratnim zločinima. Sarajevo, kao ni većina BiH, nije etnički prostor ni facto ni de jure. Upravo oni koji su konstanta u politici, već 25 godina, i dalje trube o "etnički čistim prostorima", ne spominjući da je zbog siromaštva emigriralo 50% stanovništva. Ispada da međunarodno pravo trebalo mjenjati po mjeri nas sa Balkana.
"On" će reći Hagu šta treba da koristi a šta ne.....A up.m.
Treba koristiti "ustaški udruženi zločinački poduhvat"!
Čoviću radi malo svoj posao, o muslimanskim zločinima kao da je zabranjeno govoriti a više su ih uradili od hrvata i svi znaju za njih. Domaćim hrvatskim političarima to bi trebalo da bude najvažnija zadaća (za ekonomiju nam se bolje brine Angela). Samo neka se ne zavaravaju da će se izvući bez procesuiranja, ratni zločin ne zastarjeva.